A cheltuit 14.000 de dolari pentru a arăta ca prințesele Disney

elsa.png

elsa frozen
Elsa este cel mai cerut personaj din ultimul timp
Foto: arhivă personală

Sarah Ingle, o americancă din Denver, a cheltuit o avere pe costume care să o facă să semene cu cele mai iubite prințese din animațiile Disney. Nu mai puțin de 14.000 de dolari este suma alocată de femeie pasiunii transformată în afacere.

Albă ca Zăpada, Elsa din “Frozen”, Cenușăreasa sau Rapunzel sunt doar câteva dintre personajele care iau viață cu ajutorul unuia dintre cele 17 costume și a uneia dintre cele 16 peruci ale tinerei. Nu doar dragostea pentru minunata lume Disney a făcut-o pe Sarah să investească sume colosale în look-ul său extravagant, ci și simțul afacerii.

sarah_printesa.jpg

sarah printesa jasmine
Prințesa Jasmine este una dintre cele mai populare tranformări ale tinerei de 25 de ani
Foto: arhivă personală

 

Tânăra și iubitul său au deschis o firmă care se ocupă cu animarea copiilor la petreceri, “Princess Ever After”, însă cei doi nu uită nici de munca voluntară în spitalele și azilele de bătrâni din împrejurimi. Trei ore durează fiecare transformare a fetei de 25 de ani, care taxează clienții cu 140 de dolari pentru o oră la o petrecere de copii, informează Daily Mail.

mica_sirena.jpg

ariel mica sirena
Sarah are o ținută preferată, cea a lui Ariel
Foto: Getty

 

Ținuta preferată a americancei este cea a Micii Sirene, întrucât poate purta o perucă roșcată și poate fi sirenă pentru o zi. “Nimic nu mă face mai fericită decât să văd bucuria de pe chipul copiilor când observă că prințesa lor favorită vine la petrecerea lor: este ceva magic”,  a declarat emoționată Sarah.

 

 

Loading...

Citește și