A cerut-o în căsătorie de prima dată când a văzut-o! Răspunsul ei

steve_jones_stephanie_cobbs.jpg

steve jones stephanie cobbs
Pentru Steve Jones și Stephanie Cobb, a fost dragoste la prima vedere
foto: Mirrorpix/Mirror.co.uk

Mulți spun că dragostea la prima vedere este doar un mit, însă un cuplu australian dovedește că este posibil să te îndrăgosteși lulea de o persoană pe care ai văzut-o o singură dată. Stephanie Cobb și Steve Jones s-au sărutat pentru prima oară după ce ea acceptat să-i fie lui mireasă.

Momentul emoționant s-a petrecut la aeroport, în aplauzele frenetice ale pasagerilor prezenți la terminalul Sosiri, potrivit mirror.co.uk. Stephanie și Steve vorbeau constant pe rețelele sociale în acea perioadă, însă locuiau în țări diferite: el în Marea Britanie, iar ea în Australia.

Cei doi vorbeau constant pe Internet, mai ales prin apeluri video pe Skype și pe Facebook. După numai șase luni, Steve a luat decizia de a se muta alături de Stephanie în Australia, aceasta fiind și țara lui natală. Și-a cumpărat biletul de avion, iar când a ajuns la aeroportul unde îl aștepta iubita lui, a făcut marele pas.

„Am fost destul de șocată când a îngenunchiat. A venit pe la terminalul Sosiri cu o servietă uriașă, o geantă și o cască de motocicletă și a lăsat totul pe podea înainte să se aplece și să scoată o cutie mică cu ceva strălucitor în ea și să mă întrebe dacă vreau să fiu soția lui”, povestește Stephanie, citată de mirror.co.uk.

L-a sărutat pentru prima oară după ce a acceptat să-i fie mireasă

Abia după ce a acceptat să își petreacă tot restul vieții cu el l-a sărutat pentru prima oară. „Am spus da imediat. Am simțit că era ceea ce trebuia să fac. Spusese multor oameni din avion că avea să mă ceară în căsătorie, iar ei ne încurajau și aplaudau. Apoi ne-am sărutat pentru prima oară și a fost minunat”, mai spune ea.

Totuși, aceasta nu a fost prima dată când s-au văzut față în față. Cu 15 ani înainte, cei doi participaseră la o petrecere, având câțiva prieteni comuni. Lui Stephanie i-a plăcut imediat de el, însă nu s-a legat nimic, mai ales că Steve avea atunci o altă iubită, relație care a durat opt ani. Între timp au pierdut legătura și abia după mulți ani s-au regăsit pe rețelele sociale.

„De-a lungul anilor m-am gândit mult la Stephanie, iar de fiecare dată când o vedeam pe mama lui Craig (Craig fiind verișorul lui Stephanie, n.r.) o întrebam despre ea, dar bănuiesc că mesajul nu a trecut niciodată mai departe. Mă gândeam să o contactez personal, dar apoi mă răzgândeam: «Nu, a trecut momentul»”, relatează Steve.

În cele din urmă, în noiembrie 2013, Steve a încheiat relația de opt ani. Tocmai își cumpărase un nou smartphone, așa că rețelele sociale erau o noutate pentru el. Tot pe Internet a găsit-o și pe Stephanie, ea fiind aceea care a făcut primul pas, contactându-l după ce a publicat un mesaj care sugera că este trist.

La scurt timp, Steve i-a spus că o iubește, iar Stephanie nu a stat prea mult pe gânduri înainte să-i confirme că sentimentele erau reciproce. După numai șase luni, el a cerut-o de nevastă în aeroport, iar ea a acceptat imediat. „Când l-am cunoscut pe Steve, acum 15 ani, nu aveam idée că asta îmi va schimba cursul vieții”, încheie Stephanie, mărturisind că este foarte fericită alături de soțul ei.

Loading...

Citește și

 • nicolae si elena ceausescu

  Cu o săptămână înainte de alungarea Regelui Mihai din România, tinerii tovarăşi Nicolae şi Elena Ceauşescu spuneau „da” în faţa ofiţerului Stării Civile din Bucureşti. Era 23 decembrie 1947, iar proaspăta soţie era gravidă în şapte luni.

 • celin dion sot rene angelil

  Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

 • Andreea Marin sot Tuncay Ozturk

  Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

 • angelina jolie brad pitt

  Cel mai frumos cuplu de la Hollywood se întrece în declarații de dragoste. Angelina Jolie (40 de ani) și Brad Pitt (51 de ani) concurează cu reale șanse de succes la titlul de îndrăgostiții anului, chiar dacă cei doi sărbătoresc în 2015 deja zece ani de când sunt împreună. Într-un interviu recent pentru revista People, Angelina îi face soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste.