Cele mai ciudate accidente sexuale din ultimii șase ani

sex.jpg

pozitia sexuala preferata de femei
Femeile preferă poziția în care stau deasupra partenerului
foto: 123RF

În ultimii șase ani, Sistemul Electronic National de Supraveghere a Accidentărilor (NEISS) a depistat aproape 450 de cazuri de accidentări în timpul sexului. Majoritatea au legătură cu introducerea de obiecte nepotrivite în locuri nepotrivite, dar și cu poziții sexuale inedite.

Nu este neobișnuit să vedem aceste lucruri, dar nu este ceva care se întâmplă zilnic”, spune Robert Glatter, doctor la Spitalul Lenox Hill din New York, potrivit Vice.com. Iată câteva dintre cele mai ciudate accidente sexuale cu care doctorii au avut de-a face în ultimii ani.

„Am avut o femeie cu lovitură la cap și cu fractură la coloana cervical, care practic a ajuns să se lovească de căpătâiul patului. Era foarte amețită în acel moment și stătea deasupra unui domn, înclinându-se spre căpătâiul patului”, mai povestește Glatter.

Și-a făcut inel pentru penis dintr-o țeavă PVC

Cazurile de accidente în timpul sexului nu sunt rare nici la pacienții sextagenari. De exemplu, un bărbat de 62 de ani și-a zdrobit penisul după ce și-a confecționat inele pentru penis dintr-o țeavă de PVC și un inel de la ștreangul de cai.

Se întâmplă ca unii pacienți să vină cu obiecte precum vibratoare, jucării sexuale, mingi de cauciuc, mânerul de la peria de toaletă, o șurubelniță și multe altele, blocate înăuntrul vaginului sau al anusului. De exemplu, un tânăr de 17 ani a ajuns la urgențe cu dureri abdominale după ce și-a introdus un creion în fund, iar apoi a continuat să facă sex anal fără să îl scoată.

Medicii tratează astfel de probleme cu seriozitate

 În cazuri asemănătoare, pacienții obișnuiesc să amâne cât mai mult să se prezinte la doctor, cel mai probabil din cauza rușinii pe care o resimt. Totuși, medicii încearcă să fie pe cât de serioși posibil. „Întotdeauna avem respect și păstrăm intimitatea și nu judecăm pacienții. Vrem să ne asigurăm că sunt în regulă. Cred că asta contribuie la amânare, frica de o posibilă reacție negativă”, explică doctorul.

Totuși, nu toate accidentele sexual provin din introducerea unor obiecte neobișnuite înăuntru organelor genitale. O femeie de 19 ani a suferit o lovitură în zona dinților când leagănul pentru sex a căzut din tavan.

Potrivit datelor, luna în care au loc cele mai multe astfel de situații este iulie. Glatter susține că alcoolul și drogurile pot juca rolul principal atunci când vine vorba de accidentele sexuale. „Cel mai important este să nu te panichezi. Mergi și rezolvă problema”, explică doctorul.

Loading...

Citește și

  • Drumul spre plăcere poate deveni o corvoadă pentru swingeri. Vorbim despre cuplurile de români care-şi schimbă partenerii sexuali în cluburile de profil din Capitală. De teamă să nu fie recunoscuţi de ­vreun apropiat, majoritatea se codesc mult înainte de a intra în locul cu pricina.

  • roata panoramica

    Amatorii de senzații tari caută întotdeauna locuri cât mai neobișnuite pentru a întreține relații sexuale. De multe ori se întâmplă ca aceste locuri să fie publice și chiar populate, însă asta nu îi oprește niciodată pe cei înfierbântați.

  • sex oral

    Un bărbat a simțit o senzație foarte plăcută în zona intimă, care l-a trezit din somn. Cu toate acestea, el a rămas cu ochii închiși pentru o perioadă, fiind sigur că iubita lui îi facea sex oral. După un timp, când în sfârșit a deschis ochii, a avut o surpriză de zile mari.

  • Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani din comuna Fântânele, din Suceava, au fost arestaţi după ce au avut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani şi au şantajat-o cu imagini în care copila apărea goală. Cei doi au făcut sex cu fata când aceasta avea doar 11 ani şi apoi au obligat-o să le satisfacă dorinţele sexuale.