Cel mai bătrân dealer de heroină are 81 de ani. Își ținea marfa în cârjă

dealer.jpg

dealer
Cel mai bătrân dealer din Marea Britanie are 81 de ani
foto: Mirror

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Albert Maycock (81 de ani) este cel mai bătrân dealer de heroină din Marea Britanie. Acesta își ținea marfa fie în cârjă, fie în ouă de ciocolată, pe care se presupunea că le ducea nepoților.

Cel mai vechi comerciant de heroină din Marea Britanie a fost prins cu droguri încorporate în cârja în care se sprijinea, în timp ce livra medicamente de primă clasă unui membru al familiei sale. Acesta a mai fost prins o dată când își păstra marfa în ouă de ciocolată sau cutii de bomboane.

În momentul în care a fost prins, bătrânul a recunoscut că are asupra lui 7,83 de grame de heroină, având o valoare aproximativă de 800 de lire. Polițiștii au declarat că acesta avea pachete de heroină în interiorul tuburilor telescopice ale unei cârje metalice. Ofițerii au prins bătrânul dealer într-un parc din Vauxhall Astra din Plymounth, Devon.

”Păstra medicamentele pentru un membru al familiei sale. Bătrânul avea grijă de dependența altcuiva”, a declarat un ofițer, conform Mirror. Bătrânul a fost eliberat pe cauțiune până la pronunțarea sentinței, judecătorul luând în calcul închisoarea și munca comunitară.

În anul 2008 bătrânul a recunoscut că deținea în mod direct cocaină din clasa A de droguri, având 24 de grame într-un dulap de bucătărie, într-o cutie de bomboane. Mai târziu, Albert a negat că ar fi fost implicat în vreun fel, spunând că a recunoscut doar pentru că anchetatoriiau găsit marfa pe proprietatea lui.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • valiza femeie droguri arestat

    Captură neobişnuită pe aeroportul din Shanghai. Poliţiştii chinezi au arestat o femeie, după ce au descoperit că valizele ei erau făcute din droguri.

  • copii exploatati Paris, copii furturi din buzunare, retea exploatare minori

    Un brancardier şi o asistentă din cadrul Spitalului Judeţean Slatina sunt suspectaţi de către ofiţerii de la DIICOT Olt că fac parte dintr-o reţea de trafic de droguri. Procurorii şi poliţiştii slătineni au descins, marţi dimineaţă, în şase locuinţe ale membrilor grupării, la audieri fiind conduse 53 de persoane. În locuinţa celor doi angajaţi ai Spitalului Judeţean Slatina au fost găsiți bani dar și droguri.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5