Cea mai inedită cerere în căsătorie! La sfârşitul jocului cu zombie a spus "da"

cerere_vr.png

foto
Alex a cerut-o în căsătorie pe prietena lui cu ajutorul ochelarilor VR
Foto: Daily Mail

O tânără de 25 de ani, din Australia, a avut parte de cea mai inedită surpriză din viaţa sa, atunci când un simplu joc pe care îl juca cu iubitul ei s-a încheiat printr-o cerere în căsătorie, nu cu un clasament virtual. Unii preferă cererile în căsătorie care se defăşoară conform unui scenariu tradiţional, dar Alex Lackovic (25 ani) a dat dovadă de excentricitate atunci când i-a adresat marea întrebare iubitei lui.

Alex Lackovic a cerut-o pe Kelly Lynn de soţie cu ajutorul unui joc desfăşurat în realitatea virtuală. Alex a petrecut mai bine de 15 luni, lucrând cu designeri de jocuri pentru a recrea, virtual, locul pe care iubita sa îl îndrăgeşte cel mai mult, curtea bunicilor  din Africa de Sud. Bărbatul a declarat că efortul a dat roade şi că a ştiut că va veni momentul să o ceară în căsătorie pe Kelly din primele momente în care a discutat cu ea chestiuni banale. “ Dacă mai mulţi oameni ar fi precum Kelly, lumea ar fi fost cu siguranţă un loc mai bun. Am ştiut că o voi cere atunci când am văzut-o pentru prima dată”, a mărturisit Alex pentru Femail.

„Nu ştiam cum să creez o cerere în realitatea virtuală. Am apelat la profesionişti. Atunci când jocul s-a încheiat, ea a fost teleportată în curtea bunicilor, din Africa de Sud şi acolo s-a întâmplat marele moment. Am dorit să adaug şi zombie în joc pentru că ştiu cât de mult îi plac”, a adăugat tânărul.

“Jocul s-a încheiat brusc şi eu ţineam flori în mână. Nu înţelegeam unde dispăruseră armele şi cum au fost înlocuite brusc de flori. Detaliile au fost absolut impresionante. Iniţial am crezut că este ceva în neregulă cu jocul, apoi mi-am dat seama ce se întâmpla cu adevărat. Aş recomanda această experienţă oricui, este atât de neobişnuit”, a spus Kellz.

Deşi cererea în căsătorie a fost una cu totul ieşită din comun, cuplul a decis ca nunta să respecte ritualul standard şi să nu o oficializeze în spaţiul virtual.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1