Cum arată cea mai bizară jucărie sexuală. A revoltat o lume întreagă

sex_shop.jpg

sex shop
Jucăriile sexuale au câștigat tot mai mult teren în ultimul timp
Foto: Flickr

Industria jucăriilor pentru adulți tocmai s-a îmbogățit cu un obiect mai mult decât surprirnzător: o jucărie sexuală care pare că întruchipează o fetiță nu mai mare de 12 ani. Singurul lucru care diferențiază aspectul păpușii de cel al unei copile este bustul generos.

Realizat din silicon, accesoriul sexual este robotizat și dedicat bărbaților care vor să experimenteze. Varietatea nu lipsește, întrucât cei care vor sa-și comande păpușile de pe internet pot să le construiască după bunul plac: pot alege culoarea ochilor, a părului și a pielii. Compania producătoare a adăugat câteva detalii care să o facă și mai atrăgătoare: "Machiajul nu conține materiale otrăvitoare. Părul este lung, strălucitor și mătăsos." În plus, temperatura corporală le poate ajunge până la 37.5 grade Celsius.

robot_sex.jpg

robot sex fetita
Jucăria sexuală se poate personaliza după bunul plac al cumpărătorului
Foto: ShengYi

Cu o greutate de 25 de kilograme și o înălțime de 71 de centimetri, bizarul accesoriu sexual poartă o rochie neagră și vine ambalat ca o mumie ce are chiar și propriul "coșciug", relatează The Mirror. Păpușa a fost realizată de o companie chinezească, ShengYi, și a fost lansată pe piață la un preț de 770 de lire sterline.

jucarie_sex.jpg

jucarie sexuala
Robotul este împachetat ca o mumie
Foto: ShengYi
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1