Cea mai bătrână dominatoare din lume are 90 de ani, a fost iniţiată în sadomasochism de soţul ei şi a avut un Contract de prostituţie conjugală

sado.jpg

O dată lucrurile au mers prost, iar de atunci Catherine se fereşte de cuţite
clickpentrufemei.ro

Cea mai bătrână dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, împlineşte peste trei zile 90 de ani şi are o poveste de viaţă care face ca „Fifty Shades of Grey“ să pară un film Disney. A fost iniţiată în sadomasochism de soţul ei, scriitorul şi regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris cărţi pe această temă şi spune că nu ia niciodată bani pentru sesiunile sale.

Născută în Paris, pe 24 septembrie 1930, Catherine Robbe-Grillet este cea mai cunoscută dominatoare din Franţa. Este considerată o marchiză de Sade în variantă modernă, iar viaţa ei o demonstrează din plin. A fost iniţiată în sadomasochism chiar de soţul ei, cu care a fost căsătorită 51 de ani, până la moartea acestuia, în 2008. Scriitorul şi regizorul francez Alain Robbe-Grillet era un sadic cunoscut în cercurile pariziene şi a mers până într-acolo încât i-a trimis soţiei sale un Contract de prostituţie conjugală, în care îşi exprima toate cererile cu privire la şedinţele de sex sadomasochist. Catherine Robbe-Grillet a avut însă o experienţă extraconjugală care a făcută-o să treacă la celălalt capăt al biciului şi să devină ea însăşi dominatoare. Spune că nu a luat bani niciodată pentru sesiunile sale, deoarece persoana care plăteşte deţine puterea şi ea nu ar putea renunţa niciodată la control. După moartea soţului, a cunoscut o femeie cu 32 de ani mai tânără, care i-a devenit parteneră.

Citeşte aici ce prevedea Contractul de Prostituţie Conjugală, află povestea incredibilă a dominatoarei crescută de călugăriţe şi vezi o galerie foto cu aceasta.

 

Loading...

Citește și

  • Un profesor de la Universitatea Aalborg a ţinut adevărate petreceri sexuale în subsolul isntituţiei.

  • Ce este sadomasochismul

    Sadomasochismul poate fi greu de înţeles pentru foarte multă lume, însă este foarte important de reţinut faptul că nu reprezintă o formă de abuz. Ce este sadomasochismul? O practică sexuală ieşită din comun experimentată de persoanele care adoră sexul dus la extrem.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1