Ce pasiuni ciudate au unele vedete! Ar fi vrut să le păstreze secrete

shutterstock_1066134464.jpg

Angelina are o pasiune excentrică, pe care i-a transmis-o și fiului ei, Maddox @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Sunt bogaţi şi celebri, dar, la fel ca noi toţi, au pasiuni care le aduc împlinire sufletească şi bucurii. Despre unele dintre acestea e posibil să nu fi vrut să se ştie, mai ales că sunt mai ciudate.

Fie că le place să cânte la un instrument, fie că au colecţii neobişnuite, vedetele surprind şi când vine vorba despre pasiunile lor. Unora le este urmărită viaţa privată la fel de mult sau poate chiar mai mult decât cea profesională, iar admiratorii lor sunt surprinşi să descopere că au nişte hobby-uri ieşite din comun. Unii actori se relaxează făcând o activitate mai potrivită unor bunicuţe decât unor bărbaţi arătoşi. Un altul colecţionează jucării care ar entuziasma mai degrabă fetiţele, nu un actor faimos. Descoperă care sunt cele mai neobişnuite pasiuni ale vedetelor lumii.

Citește aici ce vedete adoră să tricoteze, cine colecționează păr de la alți colegi de breaslă, care actor faimos este fan declarat al păpușilor Barbie și alte curiozități.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul american Johnny Depp va cânta la chitară, live, alături de trupa sa preferată, Babybird, relatează site-ul Bang Showbiz.

  • fabrica, arges

    Angajatele unui atelier de confecţii din comuna Corbi fac haine pe care nici nu visează să le poarte vreodată. Mica fabrică de tricotaje a fost deschisă de o juristă din Curtea de Argeş. Produsele care ies din mâinile localnicelor au standarde ridicate, purtând etichetele unor firme ca Valentino, Benetton, Prada, Luisa Spagnoli şi Max Mara.