Ce nebunie! Au plonjat în râul îngheţat

23-peglob-foto1-135-150-afp-3.jpg

Am muncit o lună să o fac să zboare şi tot s-a făcut praf!
Citeste tot despre: 

Demenţă totală! La primele ore ale dimineţii, pe un ger de crăpau pietrele, zeci de tineri s-au strâns pe podul de gheaţă format peste râul Vilnia.

Şi-au confecţionat încă de la jumătatea lunii ianuarie diferite figurine, maşinuţe zburătoare şi care alegorice cu un singur scop: să sară cât mai departe în apa îngheţată. Competiţia găzduită de Vilnius, capitala Lituaniei, a fost sponsorizată de Red Bull şi a reuşit să reunească la start peste 50 de echipe de tineri temerari.

Premiul cel mare a fost câştigat de o maşinuţă desprinsă parcă din desenele animate cu Familia Flintstone. Concurenţii îşi luau avânt pe o trambulină şi apoi îşi dădeau drumul în apa rece. Mai multe echipe de salvare se ocupau apoi ca toţi participanţii să nu intre în şoc hipotermic şi îi duceau într-o încăpere special amenajată pentru a proteja organele interne de şocul termic.

Loading...
 
 

Citește și

  • Curaj? Mai degrabă inconştienţă! Aşa poate fi caracterizată aventura câtorva hunedoreni amatori de senzaţii tari. Ei au testat într-un mod neobişnuit rezistenţa stratului de gheaţă care acoperă Lacul Cinciş. Fără să ezite, tinerii s-au plimbat cu maşinile pe suprafaţa sticloasă a lacului.

  • Brrrr! Termometrele au încremenit la 3-4 grade Celsius de câteva zile în Lanke, Germania.