Caz incredibil! O femeie a rămas paralizată după ce a avut orgasm

orgasm.jpg

orgasm paralizie
O femeie a paralizat după ce a avut orgasm
Foto: arhivă personală

Lucinda Allen (43 de ani), o femeie căsătorită și mamă a unei fetițe, a povestit drama prin care a trecut după ce a întreținut relații sexuale cu soțul său. Ceea ce ar fi trebuit să-i ofere plăcere, s-a transformat într-un coșmar.

Lucinda a povestit că imediat după ce a avut al doilea orgasm, a început să aibă dureri foarte puternice de cap care au dus la o hemoragie neurologică, precizează The Mirror.

Paralizia nu a apărut imediat, ci după vreo șase luni, când era și însărcinată. Din cauza stării sale grave de sănătate, a fost pusă în comă indusă de către medici după ce a avut mai multe atacuri vasculare care în cele din urmă, i-au produs paralizie pe partea stângă a corpului. În ciuda stării grave în care s-a aflat, a reușit în mod miraculos să aducă pe lume o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Marri-Alice.

lucinda.jpg

orgasm paralizie
Lucinda, alături de soțul său, după ce s-au căsătorit
Foto: The Mirror

„Sunt norocoasă că trăiesc. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am pățit eu. Neurochirurgul meu mi-a spus că am suferit de o anomalie congenitală a vaselor de sânge care mi-a cauzat o durere permanentă intermitentă la cap după orgasm. La început am crezut că e ceva normal, dar aveam hemoragie la nivelul creierului”, a mărturisit Lucinda.

În prezent, femeia este imobilizată într-un scaun cu rotile, dar este fericită că are un soț care o iubește și o fiică sănătoasă.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1