În câte luni crezi că e însărcinată? A uimit pe toată lumea

sarah1.jpg

sarah
Se pregătește să nască a doua oară
Foto: instagram

A stârnit invidia a mii de persoane care au văzut-o în costum de baie, chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară. Înnebunită după fitness, Sarah Stage a umplut Instagramul cu imagini în care este super sexy.

Abdomenul tonifiat nu i s-a mărit mai deloc, chiar dacă frumoasa șatenă este însărcinată în 9 luni! Cei mai mulți dintre cei care au văzut imaginile nu pot crede că modelul are asemenea noroc. Arată extraordinar, dar nu este vorba numai de noroc, ci și de orele pe care le-a tot petrecut în sala de sport și de felul în care mănâncă. În costum de baie sau în rochii elegante, femeia de 33 de ani uimește și primește laude pe bandă rulantă.

sarahZoom
Viitoarea mămică e super sexy în costum de baie
Foto: instagram

 

De cealaltă parte există însă și contestatarii, care se tem că Sarah îi face rău bebelușului nenăscut. Nu este pentru prima dată când stârnește controverse, căci și la prima sarcină, în 2015, a trecut prin aceeași poveste. Când era gravidă în cinci luni, abdomenul ei era plat și tonifiat, potrivit The Sun. Primul ei băiețel este acum frumos, sănătos și se dezvoltă absolut normal.

sarahZoom
Sarah a avut curajul să pozeze nud
Foto: in
loading...
Loading...

Citește și