Când e soţul la război, eu iubesc un păpuşoi!

p124-glob-foto2-90-90-cater.jpg

Pete şi Kirsty Gowdon s-au căsătorit în 2009, dar au stat foarte puţin timp împreună
Foto: Photoland / Caters

Dorul şi dragostea fac lucruri incredibile! Britanica Kirsty Gowton (36 de ani) a devenit vestită în toată ţara datorită unui soldăţel de plastic. Chinuită de dorul soţului ei plecat pe front la doar câteva luni după nuntă, ea şi-a făcut un păpuşoi care o însoţeşte peste tot.

Când s-a măritat cu Pete Gowton, 36 de ani, Kirsty ştia că va avea parte de o căsnicie specială. Şi asta pentru că soţul ei era angajat în Forţele Aeriene Regale. La câteva luni după nunta lor, care a avut loc în 2009, adevăratul Pete a plecat pe teatrul de luptă din Afghanistan pentru şase luni.

p224-glob-foto1-140-220-cat.jpg

Kirsty Gowton plimbă un soldat de plastic cu chipul bărbatului ei pe la petreceri, nunţi şi botezuri
Foto: Photoland / Caters

 

Rămasă singură acasă, Kirtsy şi-a făcut o replică în miniatură a soţului ei. Cu Pete Păpuşoiul s-a dus la nunţi, botezuri, aniversări şi chiar în concedii în străinătate.

Kirsty a avut bilete la Olimpiada din 2012 de la Londra, însă Pete era pe front. Aşa că păpuşoiul a avut propriul său scaun pe Arena O2 şi a vizionat competiţiile.

p324-glob-foto4-85-60-cater.jpg

În 2012, a fost cu păpuşoiul la Olimpiada din Londra
Foto: Photoland / Caters

Kirsty povesteşte că nu adoarme fără să îl ţină în braţe pe păpuşoi, nu merge la cumpărături fără să îl pună în cărucior pe păpuşel şi nu îşi cumpără vreo rochie fără să se consulte cu Pete din plastic. Kirsty, care este project manager la o companie de publicitate din Londra, a declarat pentru „The Mirror”.

p424-glob-foto4-85-60-cater.jpg

A plecat cu Pete Păpuşoiul în concediu în Cipru
Foto: Photoland / Caters

 

„M-am săturat să tot anulez concedii în străinătate din cauza misiunilor soţului meu. Aşa că din 2013 m-am dus în vacanţă cu păpuşa, am fost la petreceri cu păpuşa şi l-am făcut pe Pete Păpuşoiul chiar cavaler de onoare la o nuntă a unei prietene”.

p524-glob-foto5-85-60-cater.jpg

În 2017, la nunta unei prietene, Kirsty a serbat 8 ani de relaţie cu păpuşa
Foto: Photoland / Caters

 

Chiar dacă mulţi o consideră nebună, Kirsty a reuşit să stârnească simpatia soţiilor de militari după ce a înfiinţat organizaţia „Eroi de Îmbrăţişat”, care alină  dorul acestora.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1