Cămile descalificate dintr-un concurs de frumusețe pentru că aveau Botox în buze

1.jpg

camile
12 cămile au fost descalificate din competiție pentru că stăpânii le-au injectat Botox în buze
Foto: AFP

Are și Arabia Saudită propriul concurs de frumusețe...pentru cămile...iar regulile sunt extrem de stricte. Nu mai puțin de 12 cămile au fost descalificate deoarece stăpânii lor le-au injectat buzele cu Botox, pentru a-i păcăli pe jurați.

Anual, în Arabia Saudită are loc Festivalul Cămilelor, care se ține în Capitală, la Riadh. Este un concurs care durează 28 de zile, iar miza este un premiu deloc de neglijat, de 57 de milioane de dolari, așa că nu-i de mirare că participanții sunt tentați să apeleze la diverse trucuri, doar pentru a câștiga, precizează Daily Mail.

2.jpg

camile
Miza pusă în competiție este premiul fabulos de 57 de milioane de dolari
Foto: AFP

Nimic nu scapă, însă, ochilor vigilenți ai juraților. Cămilele care au substanțe în buze, sunt rase sau umezite îna numite părți ale corpului, n-au ce căuta în competiție și sunt imediat eliminate. Buzele sunt un criteriu de frumusețe în cadrul acestui festival, de aceea, mulți încearcă să le facă mai proeminente.

3.jpg

camile
Pe lângă frumusețe, cămilele mai trebuie să arate că au și alte talente
Foto: AFP

Pe lângă proba frumuseții, cămilele mai trebuie să-și dovedească talentul și cursă, proba obedienței față de stăpân și cea a tunsorii artistice (ca în cazul cățeilor, și cămilele primesc cele mai interesante „frizuri” pentru a-i aduce stăpânului marele premiu).

Jurații spun că aceste animale sunt un simbol al Arabiei Saudite. Dacă în trecut ele erau indispensabile supraviețuirii omului în deșert, azi, cămilele sunt apreciate simbolic și celebrate pentru ceea ce au reprezentat cândva pentru civilizația arabă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1