Bronzatul excesiv la solar i-a distrus viața! Cum arată tânăra

zaynab-alkhatib.jpg

arsuri expunere solar
Un manechin din Marea Britanie și-a ars pielea la solar
Foto: mirror.co.uk

Dorința de a obține un bronz a dus la creșterea numărului de femei care au făcut din expunerea la solar un obicei. Deși rezultatele par a fi atrăgătoare, există riscuri majore. Este și cazul unui manechin, care a căzut în capcana goanei după bronz și a forțat timpul de expunere la solar. Femeia a suferit arsuri serioase. iar pielea ei a început să se cojească destul de rău.

Zaynab Alkhatib (30 de ani) a petrecut 32 de minute la solar, în doar o singură zi. Modelul a rămas cu bășici mari pe piele, după ce a încercat să obțină un bronz perfect. Femeia a plătit pentru două ședințe la solarul Savannah Hight Tech. Ea susține că a făcut o ședință de 20 de minute, miercuri (10 februarie), dar după opt ore s-a întors și a mai făcut încă una de 12 minute.

zaynab-alkhatib_1.jpg

arsuri expunere solar
Așa arată pielea lui Zaynab
Foto: mirror.co.uk

 

Pielea ei s-a înroșit dramatic apoi a început-o să o usture înrozitor. Zaynab susține că angajații solarului nu au avertizat-o cu privire la riscurile expunerii pe o perioadă atât de lungă, potrivit cotidianului britanic Mirror

Zaynab Alkhatib susține că această experiență oribilă a făcut-o să piardă numeroase contracte de modelling. Ea își dorește ca alte femeie să nu treacă prin același lucru și să se informeze corect cu privire la riscurile expunerii la solar.

„Nu mai pot să particip la ședințe foto. Am pierdut mult din cauza acestei experiențe. Nici acum nu pot lucra”, a declarat Zaynab Alkhatib. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1