Bomba-sexy a renunțat la droguri, sex și silicoane, pentru a se călugări

maicuta_sofia_hayat.jpg

maicuta sofia hayat
Sofia Hayat este acum măicuță, însă a dus o viață plină de desfrâu
foto: The Mirror

Obișnuia să umble în anturaje selecte și se iubea numai cu bărbați faimoși. Era sufletul petrecerii când trăgea cocaină pe nas și nu accepta să fie „încătușată” de regulile impuse de religia ei.

Sofia Hayat (41 de ani), pe jumătate britanică, pe jumătate indiană, a avut o carieră înfloritoare ca model. Acum, vedeta reality-show-ului „Neveste de fotbaliști” și-a scos implanturile de silicon, s-a lăsat de droguri și de sex și a decis să devină măicuță, potrivit The Mirror.

sofia_hayat_sexy.jpg

sofia hayat
Sofia Hayat (41 de ani) era o bombă-sexy înainte să se călugărească
foto: The Mirror

 

A dat rochiile și pantofii de designer pe straie de călugăriță, nu mai vrea să audă de machiaj și, timp de cinci ore pe zi, meditează. Toate acestea, după o viață luxuriantă, plină de petreceri și bărbați celebri. Cum și-a schimbat brusc modul de a trăi? Sofia a avut o epifanie după ce a băut renumitul ceai halucinogen Ayahuasca, adesea folosit de oamenii care își caută calea în vață.

Crede că epifania ei a fost ca o „a doua venire”

„Fosta mea viață a fost minunată, dar o iubesc pe aceasta mai mult. Când mă uit la poze cu vechea eu încă zâmbesc. Simt că am fost menită să trec prin acea viață pentru a putea fi martoră la lumea reală. Dar acum, viața mea este ca o a doua venire. Scopul existenței mele acum este să elimin tot negativismul și să dezvălui adevărul existenței noastre”, a relatat Sofia.

Aceasta a fost educată în normele religiei musulmane și a crescut în partea sudică a Londrei, de părinți foarte stricți, alături de alți doi frați. Femeia susține că ceea ce a împins-o la o viață de desfrâu au fost tocmai normele rigide care i-au fost impuse în copilărie. „Când eram adolescentă, eram disperată să mă eliberez de regulile și restricțiile religiei mele. Voiam să fiu sexy, voiam să port haine frumoase și voiam să îmi arăt părul lung și corpul”, a mai explicat ea.

În plus, când era mică, Sofia își dorea să cânte. „Nu mi-am dorit neapărat să fiu faimoasă, pur și simplu iubeam să când, în orice caz, a venit la pachet. Când m-am apucat de modelling am ajuns să obțin un job de vis ca prezentatoare TV la un show asiatic pentru tineri, în 2000, și cariera mea a luat imediat amploare”, a povestit femeia.

A petrecut cu Leonardo DiCaprio

sofia_hayat_silicoane.jpg

sofia hayat silicoane
Mergea la petreceri selecte unde se droga și se distra cu bărbați faimoși
foto: Getty

 

La 19 ani, Sofia a ajuns să petreacă alăuri de Leonardo DiCaprio, în Londra. „El era în Londra să filmeze «The Beach» și la petrecere m-a invitat în camera lui, unde am vorbit. Aveam doar 19 ani atunci, eram încă virgină, dar a vrut să rămân cu el”, a mai relatat.

În 2009, Sofia a jucat în filmul „The Unforgettable” la Bollywood, iar curând a început să aibă apariții sexy pe covorul roșu. „Îmi plăcea să port haine provocatoare pe covorul roșu și să mă distrez cu colegii de platou. Bollywood a fost foarte diferit față de Londra. Vedetele nu recunoșteau niciodată operațiile de înfrumusețare sau intervențiile cosmetice la Boollywood, multora le plăcea să trăiască în minciună. Nu am recunoscut niciodată operația de mărire a sânilor din 2010 și sesiunile de botox și am căzut în capcana de a nu-mi recunoaște intervențiile, dar nu am luat niciodată în serios atenția primită”, a explicat ea.

„Am trăit o viață cu petreceri nebunești și bogăție extremă, unde oamenii luat constant droguri, dar tot timpul aveam o senzația că sunt goală pe dinăuntru”, a mai povestit.

Și-a pierdut apetitul sexual înainte să aibă marea revelație

Curând, viața Sofiei a început să se schimbe. Unul dintre bărbații alături de care petrecea obișnuia să plece acasă cu prostituate, iar într-o noapte a luat-o și pe ea cu el. Ea a acceptat, crezând că va fi o experiență sexy. „M-a făcut să mă simt rău și mi-am dat seama că nu e viața pe care mi-am dorit-o”, a explicat.

În 2014, Sofia era la un hotel de 5 stele pentru un tratament, când a descoperit serviciile unui vindecător. „Mi-am făcut o programare (la el, n.r.). Nu am avut niciodată o experiență ca aceea. Am simțit că am avut o experiență în afara corpului. Vindecătorul mi-a spus că am un dar special”, a relatat femeia.

 Curând, a descoperit că vindecătorul ei putea face lucruri minunate. O prietenă a ei fusese declarată infertilă de doctori, iar după ce Sofia i-a recomandat să meargă la o astfel de ședință de terapie, femeia a devenit extrem de fertilă. Această întâmplare a făcut-o pe Sofia să creadă și mai mult în puterile vindecătorului.

În acea vară, femeia era implicată într-o relație, însă, treptat, și-a pierdut complet apetitul sexual. „Dintr-o dată, am simțit că toate dorințele mele sexuale au murit în interiorul meu. Nu aveam impulsul să mai fac nimic. Am fost foarte sigură atunci când am încheiat acea relație”, a mărturisit.

În toamna acelui an, Sofia a vizitat un resort special pentru experiențele cu Ayahuasca, în Yorkshire. „Cineva pe care cunoșteam luase [Ayahuasca] și mi-a spus că a avut o viziune despre mine, așa că am vrut să văd despre ce e vorba”, a spus ea. „Am avut o experiență în afara corpului. Am văzut-o pe zeița Isis, Fecioara Maria, am văzut atât de multe lucruri și mi s-a spus clar că sunt pe acest Pământ pentru a-l trezi la viață”, a relatat.

Tatăl ei a „vorbit prin ea” în timpul ceremoniei

În aceeași zi în care a avut experiența, Sofia a aflat că tatăl ei a murit. Femeia spune că, în timpul ceremoniei ceaiului Ayahuasca, tatăl ei a preluat controlul asupra corpului ei. „Părinții mei nu erau de acord cu stilul meu de viață, așa că nu vorbisem de 13 ani. Dar când mi-am pierdut tatăl, am suspectat că-l voi vedea. În timpul ceremoniei spirituale, tatăl meu a preluat controlul asupra corpului meu și a vorbit prin mine. A fost foarte sacru. Și am fost împăcată la înmormântarea lui datorită acelei experiențe. Cred că aș fi fost distrusă și că m-aș fi sinucis dacă acel lucru nu s-ar fi întîmplat.  Cred că Ayahuasca m-a salvat și mi-a arătat ce se întâmplă când mori și m-a învățat cum să îmi menajez durerea”, a mai explicat ea.

Anul trecut, Sofia a avut o nouă revelație, când a vizitat piramidele din Egipt, de Crăciun și Anul Nou. „Am mers singură. Pur și simplu trebuia să merg și să învăț mai multe despre ceea ce simțeam. Am vizitat piramidele și de fiecare dată când intram, simțeam o atracție covârșitoare. Simțeam că spiritele încercau să comunice cu mine și am simțit o energie cu care nu mă conectasem niciodată până atunci. Ghidul meu de la piramide a fost uimit de efectul pe care îl aveau asupra mea. Gardienii Templelor i-am spus o profeție despre zeița Isis. Mi-a tradus că gărzile au spus că eu eram profeția. Am plecat simțindu-mă mai puternică decât fusesem vreodată și am știut că eram destinată să fac mult mai mult”, a povestit femeia. „Eram elevată într-o viață care nu avea loc de droguri, petreceri sau promiscuitate sexuală”, a adăugat.

Și-a scos implanturile mamare

sofia_hayat_covorul_rosu.jpg

sofia hayat covorul rosu
Sofia Hayat și-a pus implanturi mamare în 2010
foto: Getty

 

În luna aprilie a acestui an, Sofia și-a scos implanturile mamare, a încetat să mai bea alcool, să fumeze și să meargă la petreceri și a devenit vegană. „Eram hotărâtă să trăiesc o nouă viață și să scap de vechea eu. Mi-am spălat și depozitat toate hainele de designer și pantofii și nu am mai purtat blugi sau tocuri sau machiaj de atunci”, a mărturisit fostul fotomodel.

„Știu ce simt. Viața mea este ca o a doua venire și sunt reîncarnarea zeiței Isis. Nu îmi pasă ce cred alții. Știu ce sunt aici și acum și profeția este în mod clar reală. Nu am făcut sex de anul trecut și nu voi mai face sex nicodată. Nu este vorba despre a vrea sau a nu vrea copii, dar sunt acum dedicată altor oameni, copiilor mei”, a concluzionat ea.

Sofia își spune acum Gaia Maica Sofia, Divina Sofia, și își petrece zilele meditând, vizitând un orfelinat pentru fetițe atunci când merge în India și întâlnindu-se cu oameni pentru ședințe de vindecare în Londra. Deși a fost crescută musulmană, s-a convertit la catolicism în 2006 și învățat singură despre Hinduism în 2012.

Și-a construit un templu de vindecare în propria casă

sofia_hayat_maicuta.jpg

sofia hayat maicuta
A renunțat la hainele de designer pentru straie de călugăriță
foto: The Mirror

 

Acum, Sofia nu mai urmează nicio religie și trăiește un stil de viață spiritual drept Maica Sfântă. „Pot comunica cu oameni care au murit, și oamenii vin la mine pentru asta (...). Deasemenea, elimin blocajele emoționale care cauzează boala. Unii oameni mă vizitează pentru probleme medicale, iar alții vin pentru probleme personale. Aceasta va deveni acum vocația mea deplină acum și acum am un templu și un templu ashram construit în locuința mea, care urmează să fie terminate luna viitoare. Este o extensie de 50.000 de lire sterline pe care o voi folosi drept cameră de meditație unde oamenii pe care îi întâlnesc se pot relaxa, se pot conecta cu ei înșiși și pot găsi pacea interioară”, a explicat fosta bombă-sexy.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1