Bebelușul „blestemat”! Copil, născut cu o boală rară care i-a șocat pe medici

copil_demon.jpg

copil
Bebelușul s-a născut cu un aspect înfiorător
Foto: captură foto/Daily Star

O tânără mămică a fost traumatizată după ce a dat naștere unui copil cu un aspect înspăimântător. Ea a născut o fetiță care suferă de o diformitate extrem de rară, care afectează doar o persoană dintr-un milion, prezentând o piele groasă și albicioasă, ochi roșii și buze cu un aspect extrem de vizar.

Acest caz medical extrem de rar a apărut într-un oraș din India, înfiorând toți ocalnicii, care nu văd naștere „copilului demon” un semn bun. Nu este însă prima dată când se întâlnește un asemenea caz în India, după cum relatează Daily Star.

Chiar și părinții cred că bebelușul este „blestemat”, iar mama a refuzat să îl ia în brațe și să-l hrănească. „Nu am nicio idee cum de s-a întâmplat asta. Eu și familia mea suntem devastați. Sunt șocată pentru că priveam cu entuziasm spre viitorul meu ca mămică, indiferent dacă aveam o fetiță sau un băiețel”, a declarat mama bebelușului.

Cel mai tragic este faptul că astfel de copii au șanse extrem de mici de supraviețuire. Doctorii au spus că doar un copil din zece milioane care suferă de o asemenea afecțiune poate trăi.

Potrivit specialiștilor, copilul suferă de ihtioză, o afecțiune genetică ce este cauzată de malnutriție, provocând îngroșarea pielii și diformități faciale.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1