Bătrânică de 79 de ani, prinsă cu 238 km/h la volanul unui Porsche

porsche-normal.jpg

porsche masina radar batranica prinsa
Modelul Porsche Boxter GTS atinge viteza de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde
foto: porsche.com

Ce faci atunci când suferi de insomnie? Te urci în maşină şi rulezi cu 238 km/h. Cel puţin aşa a făcut o bătrânică de 79 de ani, din Belgia, care a avut de dat socoteală în faţa judecătorilor.

Bunicuţa i-a lăsat mască pe poliţişti. Ea a fost fotografiată în noaptea de 18 spre 19 iunie 2016 de un radar în timp ce își conducea automobilul, un model Porsche Boxter GTS, cu viteza de 238 de kilometri pe oră, pe autostradă.

radar.jpg

sofer 204km viteza radar permis
Polițiștii l-au lăsat pe șofer fără permis

Zilele trecute, femeia a apărut în faţa instanţei din Namur, Belgia. Judecătorii au întrebat-o dacă ea conducea maşina în aceea noapte, iar bătrâna şi-a recunoscut fapta şi a avut o explicaţie inedită.

Septuagenara le-a spus magistraţilor că a urcat la volan pentru că nu putea să adoarmă şi avea nevoie să-şi „golească mintea”, scrie Fox News.

Ea a mai spus că nu și-a dat seama de viteza cu care circula pe autostradă. Modelul Porsche Boxter GTS are 330 de cai-putere și este capabil să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde.

Pentru că nu avea alte abateri la regulile de circulaţie, bătrânica s-a ales cu o amendă de 4.000 de euro şi cu permisul suspendat pe trei luni.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1