Avocata făcea sex cu suspectul pe masa de interogatoriu

camera_de_interogari.jpg

camera de interogari
Când un om al legii a intrat în camera de interogări, avocata era aplecată peste masă, întreținând relații sexuale cu suspectul
foto: prisonwriters.com

Unei avocate în vârstă de 35 de ani i-a fost interzis accesul la cinci închisori, după ce a fost prinsă întreținând relații sexuale în camera pentru interogatorii. Femeia este căsătorită și era avocat al apărării pentru un suspect de tentativă de omor.

Aceasta a fost prinsă de un om al legii. Atunci când bărbatul a intrat în încăpere, a surprins-o pe avocată aplecată deasupra mesei, făcând sex cu suspectul Ysreal Granda (26 de ani). Femeia, pe nume Jessica Mishali (35 de ani), s-a ridicat imediat și a încercat să-și rearanjeze fusta, însă bărbatul a surprins-o în fapt, potrivit dailymail.co.uk.

jessica_mishali.jpg

jessica mishali
Jessica Mishali (35 de ani)

 

Acum, femeii i-a fost interzis accesul la cinci închisori din Broward County, Florida, Statele Unite ale Americii. Clientul ei, suspectul cu care întreținea relații intime, este reținut în spatele gratiilor, iar împotriva lui au fost formulate patru capete de acuzare pentru tentativă de omor. Toate acestea vin după ce a săvârșit o sentință de patru ani pentru că a încercat să omoare doi oameni.

ysreal_granda.jpg

ysreal granda
Ysreal Granda (26 de ani)

 

Cu toate acestea, Jessica Mishali nu va fi cercetată penal. „Este vorba de doi adulți care și-au dat consimțământul”, a declarat Veda Coleman-Wright, purtătoare de cuvânt a biroului Șerifului Broward care se află la conducerea închisorii unde a fost surprins actul.

Cazul va fi investigat de Baroul din Florida. Dacă se va dovedi că avocata a încălcat reguli de conduită, pedeapsa variază de la o simplă mustrare la pierderea licenței de drept.

Loading...

Citește și

  • Drumul spre plăcere poate deveni o corvoadă pentru swingeri. Vorbim despre cuplurile de români care-şi schimbă partenerii sexuali în cluburile de profil din Capitală. De teamă să nu fie recunoscuţi de ­vreun apropiat, majoritatea se codesc mult înainte de a intra în locul cu pricina.

  • constantin boscodeala sex in trei

    Constantin Boșcodeală (54 de ani), actualul primar al Buzăului, a fost surprins în ipostaze compromițătoare, alături de două tinere, într-o cameră de hotel. În videoclip, oficialul întreține relații sexuale cu ambele femei, iar din conversația purtată între ei reiese faptul că fetele îi sunt cunoștințe mai vechi.

  • Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani din comuna Fântânele, din Suceava, au fost arestaţi după ce au avut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani şi au şantajat-o cu imagini în care copila apărea goală. Cei doi au făcut sex cu fata când aceasta avea doar 11 ani şi apoi au obligat-o să le satisfacă dorinţele sexuale.

  • scene de sex din filme celebre

    O parte dintre producțiile cinematografice moderne apelează la un truc pentru a-și asigura succesul: prezintă scene de sex care să trezească interesul publicului. De la un simplu sărut pe buze până la o partidă de amor în toată regula e cale lungă, dar aceasta a fost străbătută cu ușurință, în câteva decenii, la Hollywood. Unele pelicule au ajuns însă foarte departe și de aceea vă prezentăm în continuare șapte filme celebre cu scene de sex mult prea explicite.