Au săpat tunel cu furculiţa şi au evadat din puşcărie

Deţinutul australian Shaun Davidson se afla în puşcăria Kerobokan din Bali, insulă mică din Indonezia, închis pentru posesie de droguri.

Mai avea doar două luni de ispăşit, când a dispărut fără urmă. Gardienii au descoperit că a săpat cu furculiţa un tunel cu secţiunea de 50 centimetri cu 75 de centimetri şi lungimea de 12 metri.

A fost ajutat de alţi trei deţinuţi, bulgarul Dimitar Nikolov Iliev, indianul Sayed Mohammed Said şi malaezianul Tee Kok King, împreună cu care a evadat. Toţi cei 4 sunt daţi în urmărire generală.

 

 

Loading...

Citește și

  • femeie, ceapa, criminala, cutit

    După faptă şi răsplată! Judecătorii din Iaşi au finalizat procesul unei femei care şi-a ucis soţul cu sânge rece. Tânăra a fost condamnată la 10 ani de închisoare, după ce şi-a omorât bărbatul cu o lovitură de cuţit în inimă.

  • fantoma, tunel, brasov, legenda, constructori, coltana

    Un inginer al cărui prenume s-a pierdut în negura vremurilor începe, în 1924, cel mai îndrăzneţ proiect pentru epoca interbelică. Îşi pune în cap să construiască cel mai lung tunel din România. Vrea să lege Buzăul de Braşov şi mai apoi Ardealul de Dobrogea.