Au furat animalele de la zoo ca să le mănânce?

pecar.jpg

pecar animal zoo furate
Un oficial din poliţie a declarat că doi pecari au fost furaţi în weekend de la Grădina Zoologică Zulia

Mai multe animale au fost furate de la o grădină zoologică din Venezuela, iar poliţia crede că hoţii au vrut să le mânânce.

Autorităţile din Venezuela anchetează furtul unor animale de la o grădină zoologică din statul Zulia, din vestul ţării.

12650784_ml.jpg

rinocer corn gradina zoo
Rinocerul a fost ucis şi apoi i s-a tăiat cornul
foto 123rf.com

Oamenii legii cred că hoţii le-au furat pentru a le mânca – încă un semn al foametei cu care se confruntă statul latino-american din cauza penuriei cronice de alimente, scrie news.ro, care citează Reuters.

Un oficial din poliţie a declarat că doi pecari au fost furaţi în weekend de la Grădina Zoologică Zulia, din oraşul Macaraibo, în apropiere de graniţa cu Columbia.

“Presupunem că au fost luaţi cu intenţia de a fi mâncaţi”, a spus Luis Morales, un oficial de la divizia Zulia a Poliţiei Naţionale.

Pe de altă parte, directorul grădinii zoologice, Leonardo Nunez, spune că valul de furturi care a vizat, în ultimele săptămâni, animale din 10 specii, inclusiv un bizon care a fost tăiat bucăţi, a fost orchestrat de traficanţi de droguri care vor să vândă animalele.

loading...
Loading...

Citește și

  • De trei ani, "cerboaica" Esmeralda (4 ani), de la Zoo Craiova, trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Floricel (6 ani), masculul care a reuşit să o convingă că viaţa în doi este mai plăcută.

  • Britanicii au donat 100.000 de lire pentru salvarea a 14 lei de la Grădina Zoologică din Oradea care vor fi repatriaţi.

  • Patru rinoceri albi de nord au sosit duminică dimineaţa în Kenya, fiind transportaţi de la o grădină zoologică din Cehia. Ei vor fi eliberaţi într-o rezervaţie naturală pentru a se reproduce, în încercarea de a salva această specie pe cale de dispariţie, transmite AFP.