Aşa arată cele mai scumpe burţi din lume

24-imburtig_5655.jpg

Gemenii Tom şi James Exton şi-au asigurat pătrăţelele de pe abdomen cu 1,5 milioane de dolari
Citeste tot despre: 

Când petreci opt ore pe zi la sala de forţă, parcă vrei ca efortul să-ţi fie recompensat pe măsură. Gemenii Tom şi James Exton, de 29 de ani, din Londra, şi-au asigurat pătrăţelele de pe abdomen cu o sumă fabuloasă.

Gemenii şi-au deschis propria sală de forţă în urmă cu doar câţiva ani. La scurt timp li s-au asociat şi fraţii Lloyd (27 de ani) şi Max Bridger (25 de ani). Împreună au deschis lanţul de săli de sport LDN Muscle.

La finele acestui an cifra de afaceri va depăşi două milioane de dolari, aşa că fraţii Exton au luat o decizie mai puţin obişnuită: îşi vor asigura abdomenele pentru suma de 1,5 milioane de dolari fiecare. 

„Nu se ştie niciodată ce ni se poate întâmpla şi ajungem să ne îngrăşăm peste noapte. De aceea e bine să ne protejăm afacerea asigurându-ne bunul nostru cel mai de preţ: abdomenele”, a declarat pentru Daily Mail Tom Exton.

Conform poliţei de asigurări, gemenii se obligă prin contract să respecte cu sfinţenie dieta specifică, să facă exerciţii fizice în acelaşi ritm ca şi până acum, dar în cazul în care unul dintre ei „păţeşte ceva” şi nu mai poate continua antrenamentele, firma de asigurări îi despăgubeşte.

În felul acesta pătrăţelele celor doi gemeni au devenit cele mai scumpe din lume, intrând în topul select al celebrităţilor precum Jennifer Lopez (fundul), Tom Jones (părul de pe piept) şi Taylor Swift (picioarele) care şi-au asigurat părţi anatomice.

Din păcate pentru ei, cei doi au interzis la grătare şi bere pe durata contractului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1