Are cea mai mare colecție de instrumente de tortură și pe toate le testează pe el

instrument_tortura.jpg

tortura
Își testează instrumentele de tortură pe propriul corp
Foto: captură foto/Youtube

El este Steve Santini (53 de ani) și este atât de pasionat de instrumentele de tortură folosite de-a lungul istoriei, încât și-a făcut o adevărată colecție de astfel de dispozitive ale ororilor. În plus, pentru a împărtăși cu noi durerea pe care o pot provoca, le testează pe toate pe propria piele.

Steve Santini este istoric, a scris mai multe cărți și adoră să testeze pe propriul corp ferocitatea celor mai înfiorătoare mașinării care i-a determinat pe oameni să mărturisească diverse secrete. Steve deține nu mai puțin de 220 de instrumente tortură antice și medievale și toate îți dau fiori pe șira spinării numai când le vezi.

Prin colecția sa poți găsi diverse obiecte ciudate care zdrobesc degete, sfâșie carnea sau strâng craniul, toate datând din secole diferite și producând un anumit tip de durere, după cum precizează The Mirror.

Într-unul dintre materialele video, disponibile pe Internet, Steve prezintă un zdrobitor de degete. La prima vedere nu pare prea înfricoșător, dar odată ce colecționarul nostru începe să-l testeze, ne dăm seama de ce oamenii din trecut îl foloseau pentru a produce durere.

Loading...
 
 

Citește și