Are 120 de ani și e virgin! El spune că abstinența e secretul longevității sale

virgina_la_120_de_ani.jpg

cel mai batran om din lume virgin
La cei 120 de ani ai săi, susține că nu a făcut niciodată sex
Foto: Twitter

Swami Sivananda are 120 de ani, potrivit datelor din actul său de identitate și a recunoscut fără rezerve că, fiind călugăr, a jurat să ducă o viață de celibat. El urmează acum să aplice la Cartea Recordurilor pentru a afla dacă este cel mai vârstnic om în viață.

Swami s-a născut pe 8 august 1896, potrivit Daily Star. Momentan nu se știe dacă este cel mai bătrân om din lume, dar acest record a fost obținut de Jiroemon Kimura, din Japonia, care a murit în iunie 2013, la vârsta de 116 ani și 54 de zile.

Călugărul hindus a spus că printre secretele longevității sale se numără orele de yoga, mâncarea fără condimente și abstinența. „Disciplina este cel mai important lucru în viață. Un om poate cuceri orice dacă păstrează disciplină în regimul alimentar, exerciții și dorințe sexuale. Controlul asupra nevoilor tale este cea mai mare realizare în viață. Am trăit atât de mult pentru că lucrurile materiale nu mă fac fericit.”

În ciuda faptului că are o vârstă atât de înaintată, Swami trăiește foarte bine fără a avea nevoie de ajutor medical și încă doarme pe podea, cu o cărămidă în loc de pernă. „Deoarece m-am născut în sărăcie, nu am avut niciodată așteptări de la viață. Discipolii mei sunt cei care m-au convins să ies în față și să pretind recordul.”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1