Angajați, obligați să poarte scutece. Motivul, incredibil!

53217538.jpg

angajati scutece
Angajații anumitor companii din industria avicolă poartă scutece pentru că nu le este permis să meargă la toaletă
Foto Getty

Există numeroase ocupații profesionale care nu doar că sunt foarte stresante, dar ți se impun anumite norme care trebuie respectate cu strictețe. Angajații dintr-o fabrică pentru preparate din carne de pui sunt obligați să poarte scutece, precum nou-născuții sau oamenii vârstnici. Motivul este de-a dreptul năucitor.

Patru dintre giganții industriei avicole americane au fost criticați pentru că dau prea multă importanță cantității de marfă produsă și că pun mari presiuni pe angajați pentru a ține pasul cu viteza amețitoare de lucru, potrivit Metro.co.uk.

„A trebuit să port Pampers. Eu și mulți alți angajați am fost nevoiți să purtăm Pampers”, a declarat un angajat al uneia dintre aceste companii.

53217933.jpg

angajati scutece
Găsirea unui coleg disponibil să te înlocuiască poate dura și o oră
Foto Getty

Cei care lucrează în firmele Tyson Foods, Perdue Farms, Sanderson Farms și Pilgrim’s Pride spun că posibilitatea de a merge la toaletă este un privilegiu, nu un drept. Angajații sunt nevoiți să poarte scutece deoarece nu se pot duce la toaletă, neputându-și părăsi postul de lucru. Ar mai fi varianta de a ruga un coleg sau o colegă de serviciu să te înlocuiască pentru doar câteva minute cât lipsești, dar ei spun că găsirea cuiva disponibil poate dura și o oră.

Un muncitor al companiei Pilgrim’s a declarat că nu poate merge la toaletă decât în pauza de prânz de doar 30 de minute. Chiar și așa, în acest interval, el nu trebuie să piardă timpul -  trebuie să se dezbrace de costumul special de lucru, să mănânce, să meargă repede la toaletă, iar apoi să se întoarcă la muncă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1