Aici poți să bei cafea făcută de fete dezbrăcate!

main_chelnerite.jpg

chelnerite dezbracate cafenea
Chelnerițele arată ca scoase din reviste
Foto: captură video Youtube

Un trend lansat în cafenele din Statele Unite ale Americii pare să îi deranjeze pe oficiali. Mike Fegan, membru al consiliului din Spokane, Washington, vrea să le interzică patronilor să-și mai lase chelnerii să servească în lenjerie intimă, deși vânzările au crescut cu până la 100% de când angajații muncesc goi. Femeile și bărbații din aceste cafenele își servesc clienții îmbrăcați doar în costume de baie.

Acest trend are mare lipici la public, iar angajaților le place foarte mult să-și servească clienții îmbrăcați doar în lenjerie intimă. Dar Mike Fegan vrea să interzică această modă. El susține că oamenii merg să bea în acele cafenele doar pentru a se holba la sânii chelnerițelor și că femeile de acolo sunt exploatate. Fagan le-a propus patronilor de cafenele să pună un afiș la intrarea în restaurant, în care să-și avertizeze „clienții care au copii” că angajații cafenelei sunt dezbrăcați, potrivit The Independent.

Cu toate acestea, ultima încercare de a interzice acest trend a eșuat, în iulie 2015, în pofida petițiilor și nemulțumirii exprimate de mai mulți oameni. Sarah Berner, care a avut o astfel de cafenea, a declarat că cei trei angajați ai ei, care serveau doar în lenjerie intimă, au crescut vânzările cu 100%.

Angajații sunt fericiți că servesc pe jumătate goi

Cu toate acestea, persoanele mai conservatoare se arată foarte indignate de moda chelnerilor dezbrăcați. Unii merg atât de departe încât declară că nu s-ar fi mutat în Spokane (Washington), dacă ar fi știut dinainte ce se întâmplă în cafenele de acolo.

Brittany Patterson, o studentă care lucrează la cafeneaua Bare Beans Expresso, susține că argumentul pe care îl folosesc părinții, care declară că se simt jigniți de „goliciunea” chelnerilor este absurd și că familiile care își beau cafeaua acolo o adoră. Tânăra a precizat că cei care sunt împotriva acestui trend încearcă să se folosească de copii pentru a câștiga. Unul dintre bărbații angajați la cafenea susține că nu e nimic sexual în ceea ce fac ei și că sunt îmbrăcați exact ca la plajă, deci nu vede care este problema. Alți angajați sunt bucuroși doar pentru că nu sunt nevoiți să poarte pantaloni la muncă.

Loading...

Citește și