Ai da 300 $ să dormi în parcare?

p124-peglob-4.jpg

Dintre cele 6 rulote, două sunt în categoria super-lux şi au jacuzzi exterior
Citeste tot despre: 

A înnebunit lumea! La 26 august, hotelul situat la ultimul etaj al unei parcări supraterane din Melbourne şi-a deschis oficial porţile. Însă dacă vreţi să petreceţi o noapte aici, să ştiţi că e rezervat până în martie 2018.

Mii de turişti din emisfera sudică au blocat pagina de rezervări de pe Internet a complexului hotelier Notel, din Melbourne. Chiar dacă o noapte petrecută aici costă 300 $ (aproximativ 1.200 de lei) amatorii de inedit s-au înghesuit să ocupe una dintre cele şase rulote de lux Airstream, produse în 1970 şi montate la ultimul etaj al unei parcări din centrul oraşului Melbourne.

p224-peglob-5.jpg

Dormitorul

Accesul în camere se face cu telefonul mobil, iar în interior oaspeţii beneficiază de toate posturile tv oferite de furnizorii de cablu, de o tabletă iPad care face comandă la restaurantele din fiţe din centru sau la serviciul de limuzine.

Teoretic, în afară de confortul oferit de patul „queen-size”, duşul cu saună şi salteaua cu vibromasaj Notel nu oferă alte servicii. Frigiderul e plin cu produse locale oferite din partea casei (n.r. de la bere, şampanie şi vin, până la prăjituri, îngheţată sau ceaiuri aborigene).

p424-peglob-7.jpg

Se „descuie” cu telefonul

Însă nu le interzice clienţilor să cheme în cameră maseuze sau alt gen de prestatori de servicii. Proiectul a costat peste 850.000 $, iar băile au fost montate cu ajutorul unor macarale, pentru că au pardoseala din marmură groasă de 5 cm.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1