Ai auzit sigur de aceste invenții și pe unele chiar le folosești. Știai că inventatorii lor au murit săraci?

inventatori_.jpg

Mikhail Kalashnikov

Cred că visul de a te îmbogăţi dintr-o lovitură este unul care a măcinat minţile multora, dar metodele prin care să dobândeşti această bogăţie nu sunt chiar atât de multe. Poţi să ai noroc şi să câştigi la loto sau la un joc de noroc. Probabilitatea ţine de ceva ce nu poţi controla foarte bine… Poţi să dai o lovitură – să furi pur şi simplu această bogăţie. Ok, şi dacă jaful ar reuşi, posibilitatea să te bucuri de această bogăţie în libertate este îngrădită. Deci la ce bun să furi ceva (bani, lucruri de valoare) dacă nu te poţi bucura de ele?! Poţi să faci o activitate care să îţi aducă bogăţie. În cele mai multe cazuri activitatea sau munca presupune repetitivitate, scriu cei de la Playtech.ro

De exemplu, cei care au inventat post-it-ul, doctorul Spencer Silver şi colegul său Art Fry, aveau nevoie de nişte foiţe care se lipesc şi dezlipesc uşor de pe carte lor de cântece religioase. Nu s-au gândit o clipă, în 1968, că azi, pe aproape toate birourile sunt aceste hârtiuţe pentru notiţe.

Mi-aţi zice că e o chestiune imprevizibilă, dar când inventezi o puşcă de asalt, nu te aştepţi să scoţi bani din această invenţie?

Vezi toate invențiile care nu au adus niciun ban creatorilor

 

 

 

loading...
Loading...