Acuzat că își pune fiica în pericol. Povestea emoționantă din spatele fotografiilor

apa.jpg

Tatăl a fost înțeles greșit de internauții care l-au acuzat de iresponsabilitate părintească
foto: Instagram

Un irlandez a fost aspru criticat și acuzat că își pune fiica în pericol, conștient fiind că este doar un copilaș, prin diferitele ipostaze în care o fotografiază. Ceea ce multă lume nu știe este povestea emoționantă din spatele acestora.

Un tată a ales să-și fotografieze copilul în ipostaze mai puțin obișnuite pentru o fetiță de vârsta ei, iar internauții l-au acuzat că o pune in pericol. Ce nu știau însă aceștia e că fotografiile erau modificate în Photoshop, iar fetița a fost mereu în siguranță.

fata.jpg

Micuța a fost tot timpul în siguranță
foto: Instagram

 

Mai multe fotografii în care fetița apare în ipostze chiar periculoase pentru un copil au fost publicate de Stephen Crwley pe contul lui de Instagram.

tata_si_fiica.jpg

Fotografiile în care micuța apare în ipostaze periculoase sunt modificate în Photoshop
foto: Instagram

 

Surprinși de acestea, jurnaliștii de la The New orker l-au întrebat motivul pentru care alege să-și pună micuța în asemenea situații.

Micuța Crwley suferă de o boală imunitară rară, numit hemophagocytic, iar când părinții au aflat cumplita veste au ales să-i marcheze copilăria într-un mod cu totul deosebit și neobișnuit.

tata.jpg

Fetița suferă de o boală imunitară rară, iar tatăl încearcă să-i facă copilăria mai frumoasă
foto: Instagram

 

"Ne-am petrecut 6 luni în spital, făcând chimioterapie și un transplant de măduvă, ceea ce i-a salvat viața", marturisește tatăl. Bărbatul a declarat că i-a fost greu să aducă puțin umor în viața lor și s-a hotărât să-și fotografieze fiica în ipostaze obișnuite, după care să le editeze, transformându-le în fotografii extreme, chiar periculoase, reușind astfel să aducă zâmbetul pe buzele micuței sale.

 

"Chiar privesc înainte și îi voi arăta aceste fotografii când ea va crește", a spus Stephen Crowley, adăugând că va continua cu această metodă până când fetița se va însănătoși.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1