Aceste menajere goale fac curățenie în casă pentru tine

menajera_1.jpg

menajera nudista
O companie angajează menajere nudiste
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pe Internet ciculă un anunț îndrăzneț! O companie caută să angajeze menajere care să curețe locuințe private. Există o singură condiție: sarcinile trebuie realizate în timp ce sunt complet dezbrăcate.

Doamnele și domnișoarele care nu au nicio problemă să facă treburi gospodărești nud, vor fi răsplătite cu peste 50 de euro pe oră, precizează Daily Star. Există și un site oficial, „Naturist Cleaners”, unde cei interesați sunt informați că nu se cere nicio prgătire sau experiență în domeniu, ci doar o atitudine bine dispusă.

menajera_2.jpg

menajera nudista
Menjaerele nudiste sunt plătite cu 50 de euro pe oră
Foto: Facebook

Domnii nudiști care cred că au găsit oportunitatea perfectă de a face bani ușor, s-ar putea să fie foarte dezamăgiți, întrucât compania caută doar doamne și domnișoare. „Căutăm menajere nudiste pentru a face curățenie în locuințe private. «Jobul» va presupune toate tipuri generale de curățenie, precum ștergerea prafului, datul cu aspiratorul, udatul plantelor, aranjarea patului, folosirea mașinii de spălat, călcarea hainelor și curățatul ferestrelor.”

menajera_3.jpg

menajera nudista
Nu se cere pregătire și experiență în domeniu
Foto: Facebook

Cele care vor fi angajate vor primii pentru prima oră de lucru 63 de euro, urmând ca pentru celelalte ore să li se ofere câte 50 de euro. Deținătoarea companiei, Laura Smith, a fost imediat acuzată de sexism, întrucât caută doar femei, dar ea a negat astfel de afirmații. 

menajera_4.jpg

menajera nudista
Trebuie să curețe doar locuințele private
Foto: Facebook

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cap d`Agde nudisti orasel franta dezbracati

    Turiști din întreaga lume se îmbulzesc în orășelul maritim francez Cap d`Agde unde tot ce-ți trece prin minte poate deveni realitate. Satul naturist Cap d`Agde, cândva o simplă dumbravă de măslini, astăzi este un magnet pentru nudiști din diverse colțuri ale lumii, având 40.000 de locuitori lipsiți de inhibiții în lunile fierbinți de vară.

  • Plaja Cap d'Agde de pe coasta Languedoc din Franţa, cunoscută drept cea mai mare colonie de nudişti din Europa, a devenit obiect de dispută între turiştii tradiţionalişti şi un nou grup de libertini, care preferă sexul liber şi schimbul de parteneri.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5