7.000 de găini au blocat o autostradă după ce au evadat din camion

gaini.jpg

Găinile au blocat autostradă către Viena, Austria
foto: Captură video

O autostradă aglomerată din Austria a fost blocată după ce 7.000 de găini au evadat din camionul care s-a răsturnat. Drept urmare, autostrada către Viena a fost închisă într-o oră de vârf, provocând astfel cozi de mașini în ambele sensuri.

Aproximativ 7.000 de găini au blocat marţi dimineaţă o autostradă aglomerată din Linz, în nordul Austriei. Păsările au evadat după ce camionul care le transporta s-a răsturnat pe autostrada A1, relatează AFP.

„Cutii în care se aflau animale moarte şi rănite s-au împrăştiat pe o rază de 160 de metri, în timp ce mii de găini au fugit pe şosea, pe ambele sensuri”, a anunţat poliţia.

Zeci de membri ai echipelor de intervenţie în situaţii de urgenţă au strâns găinile de pe drum, după ce incidental a dus la închiderea autostrăzii către Viena. S-au format cozi de mașini pe ambele sensuri de mers, însă și șoferii au încetinit pentru a filma și fotografia cele întâmplate chiar sub ochii lor.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pictoriţa de la castel, Mariana Calfa, nu s-a dat niciodată în vânt după carne. De-a lungul ultimilor 20 de ani, a fost mai mult lacto-vegetariană, singurele perioade în care a mâncat carne fiind acelea în care a avut probleme de sănătate şi a trebuit să urmeze un regim anume.

  • Agitaţie mare în coteţ! 60 de galinacee s-au înghesuit la preselecţia organizată de fotografa Teresa Delcambre, de 51 de ani, din Commerce, Texas. Cine nu îşi doreşte să pozeze pentru calendarul pe 2017 intitulat „Găini & Hainele Prietenilor”? Tot neamul cotcodăcesc.

  • Pericol de poluare a solului în localitatea Pianul de Jos, județul Alba. Potrivit știrileprotv, reprezentanții unei ferme de creștere a păsărilor au îngropat peste 20 de mii de găini care au murit asfixiate

  • gaina

    Dacă ar putea intra pe Internet, galinaceele din Ohio, Texas, Wisconsin şi Alabama ar intra în pământ de ruşine. Şi asta pentru că stăpânii lor le-au făcut de tot râsul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1