15 adolescenți s-au ales cu rabie după ce au făcut sex cu un măgar

magar.jpg

magar
Mai mulți adolescenți au contactat rabie după ce ar fi făcut sex cu un măgar
Foto: Getty

În jur de 15 adolescenți s-au îmbolnăvit de rabie după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un măgar. Cazul scandalos a fost înregistrat într-un sat din Maroc, iar acum, băieții sunt tratați la spital pentru a nu răspândi infecția.

Știrea care a circulat în mass-media din Maroc le-a provocat familiilor și apropiaților adolescenților mult disconfort, iar unii dintre ei au fost duși la unități medicale din afara localității de origine pentru a evita rușinea, după cum menționează Daily Star.

Autoritățile se tem însă că numărul celor infectați ar putea fi mai mare, rabia fiind deosebit de periculoasă. Din acest motiv, s-a dat ordin ca animalul respectiv să fie eutanasiat și se încearcă găsirea și altor persoane care s-au „apropiat” și au „admirat” măgarul respectiv mai mult decât ar fi trebuit.

Sursa citată nu oferă mai multe detalii despre acest caz, dar este puțin probabil ca adolescenții să fi fost mușcați de măgar și astfel să contacteze rabia, întrucât aceste animale nu sunt agresive. De asemenea, au fost înregistrate mai multe cazuri de zoofilie.

Loading...

Citește și

  • sex cu caine

    Un bărbat și-a filmat iubita în timp ce întreținea relații sexuale cu un câine. Fapta, care se pedepsește cu închisoarea în Marea Britanie, a fost descoperită atunci când materialul video a ajuns în atenția serviciilor sociale.

  • femeie sex caine abuz

    Jenna Louise Driscoll va fi judecată după ce poliția a găsit o înregistrare cu ea făcând sex cu un câine. Ea a ajuns în atenția oamenilor legii din cauza drogurilor, iar videoclipul a fost găsit din greșeală, în timp ce polițiștii îi inspecatau telefonul. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, iar acum femeia va fi trasă la răspundere pentru că a abuzat animalul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1