100 de mașini abandonate au fost găsite într-o mină

masini_100.jpg

100 de masini abandonat
Mașinile abandonate sunt modele din anii ' 70
Foto: Urbexground / mediadrumworld.com

O peșteră din Țara Galilor este un adevărat cimitir de mașini vechi. 100 de automobile în diferite stadii de degradare au fost descoperite în ceea ce a fost cândva o mină, închisă acum de peste 50 de ani, mai precis, din 1960.

La aproape 61 de metri sub pământ, mașinile vechi din anii ’70 au fost găsite de o echipă care s-a aventurat în întuneric și în condiții deloc prietenoase, pentru a face ciudata descoperire, anunță Daily Mail.

Inginerul Gregory Rivolet a petrecut 4 ore explorând locul cu pricina: “A fost foarte periculos pentru că mina este instabilă. Ne picau bucăți de rocă în cap. A trebuit să folosim frânghie pentru a coborî. A fost o experiență care depășește sfera realului, era o beznă completă, ud, alunecos și foarte periculos. Și apoi am văzut cel mai neșteptat lucru, un munte de mașini vechi. Eu cred că au ajuns aici în urma unor accidente, pentru că drumul din zonă era foarte periculos și accidentat.”

 

Loading...

Citește și

  • Angajaţii de la Electrica au avut o surpriză neplăcută atunci când şi-au recuperat maşinile din nămeţii din localitatea Ziduri, din Buzău, unde au stat pentru mai bine de o săptămână. Hoţii au furat tot ce au putut din autoturisme, de la combustibil, până la lopeţi şi aparatură.

  • locuri abandonate

    Cei pasionați de călătorie sunt mai mereu fascinați de locurile puţin cunoscute din întreaga lume, care ascund povești inedite. Acestea așteaptă să fie descoperite de cei mai curajoși turiști, dornici de o aventură memorabilă. Click! îți propune un tur al celor mai frumoase locuri părăsite, care merită să fie vizitate măcar o dată în viață.

  • Peştera Glowworm Caves din Waitomo, Noua Zeelandă

    Chiar dacă nu se numără printre primele destinaţii turistice ale lumii peşterile pot fi minunate oferindu-ne peisaje de vis.

  • mina de aur pe fundul marii

    Cercetătorii chinezi au descoperit o mină de aur pe fundul mării, care valorează sute de milioane de dolari. Comoara a fost găsită la o adâncime de 2.000 de metri, în largul insulei chineze Sanshan, la est de marea Bohai. Descoperirea oamenilor de știință chinezi este cu adevărat unică, fiind prima mină submarină din insulele teritoariale chineze.