A stat 10 ani cu o jucărie sexuală în vagin! Cum a fost posibil

În interiorul vaginului a fost găsită o jucărie sexuală

În interiorul vaginului a fost găsită o jucărie sexuală
Foto: Captură Youtube

O femeie în vârstă de 38 de ani a uimit o întreagă echipă medicală, atunci când s-a prezentat la spital pentru că se simţea slăbită şi obosită.

Este vorba despre o doamnă din Scoția care a stat cu o jucărie sexuală de 12,7 cm în interior, timp de 10 ani.

Nu mare le-a fost uimirea medicilor, atunci când la un control medical mai amănunţit, aceştia au descoperit în vaginul femeii o jucărie sexuală, care îi punea viaţa în pericol, aceasta suferind de un blocaj al vezicii urinare, motiv pentru care urina era trimisă înapoi în rinichi. 

Se pare că obiectul sexual avea mai bine de 10 de ani de când se afla în interiorul vaginului.

Femeia a explicat echipei medicale ca în urmă cu mai bine de un deceniu, a avut parte de o experienţă sexuală inedită, unde a folosit respectiva jucărie, dar despre care nu îşi aduce aminte foarte multe amănunte, deoarece era sub influenţa alcoolului, potrivit huffingtonpost.com

Loading...
 
 

Citește și

  • Firma de accesorii erotice Vivaeros din Germania a lansat pe piaţă parfumul „Vulva Original", care reproduce fidel mirosul sexului femeiesc. Parfumul se vinde cu aproape 39 de euro şi e considerat un afrodiziac extrem de eficace.

  • Din categoria "Doar în Rusia se poate întâmpla asta" vă prezentăm astăzi o tânără domnişoară care testează prospeţimea unui pui nu cu degetul, nu cu limba, ci cu vaginul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1