Şireturi călcate, biscuiţi încălziţi şi alte lucruri bizare despre Regina Angliei şi Prinţul Charles

regina_2_ok.jpg

Modul neobișnuit de selecție al cartofilor care ajung pe masa regală
clickpentrufemei.ro

Când eşti un membru important al Casei Regale Britanice, ai toate motivele să aştepţi din partea celorlalţi cea mai bună servire, cele mai bune servicii şi angajaţi care să se ridice la cele mai înalte aşteptări.

Familia regală este cunoscută pentru stilul de viaţă bogat în privilegii, însă ce nu ştiai, poate, este că aceste privilegii vin însoţite cu reguli şi preferinţe absurde pentru omul de rând. Sunt anumite lucruri de care se bucură membrii regali, în special Regina Angliei şi Prinţul Charles, cum ar fi încălzitul biscuiţilor şi consumul cartofilor, doar dacă au aceeaşi dimensiune.

De ce nu face Regina bătături de la pantofi noi

Regina Angliei nu se poate plânge că pantofii noi îi fac bătături dureroase, pentru că este cineva care poartă încălţămintea nouă, poate rigidă, înaintea Majestăţii Sale. De ce recurge la acest gest? Tocmai pentru ca pantofii să se lase şi să fie cât mai comozi pentru Regină.

Citește aici de ce alte lucruri neobișnuite beneficiază membrii Casei Regale Britanice și cine preferă să consume biscuiți încălziți la desert.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1