Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Ce nativi se atrag din prima

zodii.jpg

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere
Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere - iată un subiect care interesează pe fiecare dintre noi!
Foto Click!

Există zodii care se îndrăgostesc la prima vedere! Inexplicabil. Deseori sunt momentele în care privim o persoană necunoscută şi nu ne putem lua ochii de la ea, fără să ne putem da un răspuns de ce ne simţim atraşi.

De-a lungul timpului, dragostea la prima vedere a fost şi este un subiect care fascinează. Descoperă care sunt aceste zodii care se îndrăgostesc la prima vedere!

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere: Berbec - Balanţă

Nativii din Berbec şi Balanţă se atrag chiar din prima clipă. În cazul lor, dragostea la prima vedere se poate finaliza chiar cu o căsnicie. Spiritul hotărât al Berbecului e ca un motor pentru Balanţe. Pe de altă parte, calmul şi blândeţea Balanţelor temperează impulsivitatea Berbecului, astfel încât acestea fac parte dintre acele zodii care se îndrăgostesc la prima vedere.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere: Taur - Scorpion

Ies scântei, nu alta! Atracţia dintre Taur şi Scorpion este în principal una sexuală. Dragostea la prima vedere e o pasiune arzătoare care îi cuprinde imediat pe amândoi, dar care, de cele mai multe ori, se reduce la sex. Şi asta deoarece ambele zodii sunt orientate către plăcerile fizice.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere: Gemeni - Săgetător

Atracţia dintre Gemeni şi Săgetător e una mai mult mentală. De cele mai multe ori, interesele comune sunt adesea un liant important. Totodată, şi atracţia sexuală e puternică. Nativul din Gemeni, care e un visător, este adus cu picioarele pe pământ de Săgetător, care e mult mai practic.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere: Rac - Capricorn

Iată alte două zodii care se îndrăgostesc la prima vedere! Şi nativii din Capricorn şi Rac se îndrăgostesc de la prima vedere. Ceea ce îi aduce împreună e orientarea către familie, copii şi armonia casnică. Stabilitatea Capricornului e ideală pentru nativul din Rac, un tip foarte sensibil, care are nevoie de un sprijin.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere: Leu - Vărsător

Atracţia dintre Vărsător şi Leu se manifestă din primele clipe. Leul este foarte atras de originalitatea Vărsătorului, care iese în evidenţă prin ceva anume, iar Vărsătorul e fascinat de puterea şi strălucirea nativului din Leu. Relaţia poate fi una de durată, mai ales că Vărsătorul îi poate oferi nativului din Leu admiraţia la care acesta visează.

Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere: Fecioara - Peşti

Acestea sunt alte două zodii care se îndrăgostesc la prima vedere! Relaţia dintre nativii din Fecioară şi cei din Peşti se manifestă printr-o foarte bună colaborare, chiar din primele clipe. Este o relaţie care se poate dezvolta foarte bine în timp, nativul din Fecioară fiind suficient de practic, astfel încât să completeze sensibilitatea nativului din Peşti.

Loading...

Citește și

  • prostituate de lux

    Dosarul „curve de lux” face valuri de câteva zile în toată lumea mondenă. Fotomodele, iubite de fotbalişti, asistente tv, toate par dedicate unui singur lucru: sexul pe bani cu bogătaşi. Singura diferenţă e că unele făceau doar sex, iar altele preluaseră şi rolul de „şefe” în afacere, adică îi aprovizionau pe milionari cu prietene de-ale lor. Click! vă prezintă 4 secrete ale reţelei «sex pe 2.000 €» cu vedete pe care poliţiştii o urmăresc de doi ani.

  • sex in grup in relatie

    Sexul în grup este o fantezie la care deseori se gândesc bărbaţii, chiar şi femeile, dar puţine cupluri ajung să o pună în practică. Trebuie să recunoaştem că sexul în grup într-o relaţie este doar pentru persoanele deschise la minte şi care ştiu foarte clar cum să se comporte fără să existe riscul unor situaţii neplăcute.