Vrei un MacBook Pro, dar nu ți-l permiți? Cele mai bune alternative

Citeste tot despre: 

Chiar și un MacBook Pro entry-level poate sărăci pe cineva, iar cei care și-au pus niște bani deoparte pentru un nou laptop ar putea dori ceva ceva mai accesibil, dar și mai personalizabil.

Actualizarea de 16 incia MacBook Pro schimbă lucrurile puțin. Este în continuare la dimensiunea unui laptop de 15 inci, dar puțin mai greu și dispare tastatura fluture în favoarea uneia ușor mai bune. Practic, este la fel, totuși, fără opțiuni 4K. Pe de altă parte, la fel ca și predecesorii săi, performanțele sale încă bat sistemele Windows configurate în mod similar la o mulțime de sarcini. Totuși, nimeni nu poate nega că un lucru atrăgător în legătură cu laptopurile Windows este varietatea. Iar dacă încerci acum să găsești ceva similar cu ce oferă un MacBook Pro, există toate dimensiunile de Chromebook-uri mult mai puțin costisitoare, precum și laptopuri de 14 și 15 inci, care sunt puțin mai mici și mai ușoare decât MacBook Pro de 16 inci, dar nu la fel de mici ca MacBook Air de 13 inci, în întreaga gamă de prețuri. Așadar, dacă ești în căutarea unui MacBook Pro, dar bugetul tău nu este suficient și vrei totuși performanțe similare, ia în considerare următoarele opțiuni.

HP Spectre x360 - Cea mai bună alternativă 2 in 1 de 13 inci

Cu o durată de viață a bateriei mai lungă decât MacBook Pro de 13 inci și un set de funcții mai flexibil al unui laptop 2 in 1, HP Spectre este o alegere excelentă pentru muncă și jocuri. Tastatura cu iluminare din spate oferă o adevărată plăcere la tastat. În ceea ce privește software-ul, HP Spectre vine cu Windows 10 Home 64, un procesor Intel Core i5 de generația a 10-a generație și stocare SSD de 256 GB. Razer Blade 15 - Cel mai comparabil design Dacă ești atras de un MacBook Pro pentru estetica sa, Razer este laptopul cu Windows pentru tine, mai ales acum când compania oferă un model în Mercury White. Are un preț similar unui MacBook Pro entry-level și ar trebui să ofere un nivel similar de performanță.

Dell XPS 13 - Cel mai bun pentru deplasare

Dell XPS este un laptop de 13,3 inci atât de subțire, încât corpul său este practic de dimensiunea unui laptop mai vechi de 11,6 inci. Pentru că face parte din linia XPS a companiei înseamnă că atât șasiul, cât și componentele sale sunt de primă clasă, așa că vei obține o durată de viață și o performanță excelentă a bateriei. Livrarea de energie se face prin USB-C și vine cu un cititor MicroSD și mufă pentru căști.

Chromebook Lenovo Yoga C630 - Cea mai bună opțiune pentru buget mic

Mai ieftin decât chiar un MacBook Air, dar cu amprenta de 15 inci a MacBook Pro și cu un afișaj cu rezoluție mai mare și flexibilitate 2 in 1, Chromebookurile sunt o opțiune fără software Apple. Dardacă tot ce faci este bazat pe cloud, aspectul elegant al C630 la un preț de Chrome OS face din acesta o alternativă mult mai rentabilă. Vine cu 8 GB RAM și ar putea servi chiar ca laptop pentru jocuri pentru mai mulți jucători casual.

Alienware Area-51m - Cel mai bun performer ca înlocuitor pentru desktop

Acestui laptop îi lipsește designul elegant al MacBook, dar dacă ai nevoie de energie brută într-un laptop, în loc de desktop, acest laptop uriaș de 17 inci poate fi configurat pentru a depăși un MacBook Pro de top. Comercializat ca laptop pentru jocuri, Alienware Area-51m poate fi echipat cu un procesor desktop i9-9900K de clasă, Nvidia GeForce RTX 2080, 64 GB RAM și spațiu de stocare 3TB (2TB SSD).

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1