Vopseaua care nu stropește și se usucă rapid, aliatul de nădejde al renovărilor făcute chiar și în sezonul rece

Citeste tot despre: 

Chiar dacă intrăm în luna decembrie, iar sezonul renovărilor tradiționale s-a cam încheiat, cei care își doresc curățarea sau împrospătarea locuinței, pot ”acționa” chiar și iarna. Premisele de la care pornim la amenajarea casei în sezonul rece sunt: pregătirea corespunzătoare a suprafeței de acoperit și alegerea unui produs de calitate. Dacă facem aceste lucruri, mitul conform căruia trebuie să încălzim special și să uscăm încăperea este anulat.

Pentru astfel de lucrări, efectuate de meseriași, sau chiar de dvs – dacă vă permite timpul și vă face plăcere să vă implicați direct – vă recomandăm Spor Formulă Nouă, singura vopsea lavabilă care oferă garanție de 5 ani a rezistenței albului și nu necesită revopsire pe termen lung. Mai mult, Spor Formulă Nouă este o vopsea tixotropă, care nu curge și nu stropește în momentul în care e aplicată. Consistentă la prima vedere, vopseaua se omogenizează foarte ușor și devine imediat fluidă, se întinde și se aplică foarte ușor. Vopseaua nu lasă urme, acoperă perfect și  se potrivește pentru orice stil de design interior.

”Este o vopsea cu uscare ultrarapidă, astfel că dacă se aplică în prima parte a zilei, indiferent de sezon, noaptea se poate dormi în camera respectivă. Pentru o mai bună aderență, recomandăm ca în prealabil să se aplice o amorsă, iar pentru subsoluri sau spații care rețin umezeala, să se folosească un dezumidificator. Vă recomand să nu diluați mai mult decât se recomandă pe eticheta, pentru a nu-i diminua proprietățile”, explică Ștefan, tehnician aplicator profesionist la Policolor, producător român de lacuri și vopsele.

 

 Astfel, lista optimă pentru cei care doresc să facă curățenie sau să își împrospăteze casa în sezonul rece, constă în:

-pregătirea pereților

-amorsarea lor

-vopsea lavabilă de calitate

-trafalet, și... în doar câteva ore ai camera/casa impecabilă!           

Spor Formulă Nouă alb generos conține ingrediente noi, de ultimă generație, care redau un alb unic, curat, așa cum și-l doresc atât meșterii, cât și consumatorii finali. Vopseaua lavabilă se poate colora în nuanțe pastel.

Spor este un brand contemporan, un partener de încredere care a trecut cu succes testul timpului și care corespunde tuturor nevoilor românilor de a avea o casă frumoasă și sănătoasă.  

De 19 ani, SPOR inspiră încredere și oferă cel mai bun raport calitate-preț. Spor interior este prima vopsea lavabilă românească, și totodată primul produs din gama SPOR, lansat în anul 1999.  Este cel mai apreciat produs din gama sa, atât de meseriași, cât și de consumatorii finali. 

Loading...