4 sfaturi după despărțire: Cum să-l uiți cât mai repede

sfaturi_dupa_despartire.jpg

sfaturi dupa despartire
Sfaturi după despărțire: Încearcă să rupi orice legătură cu el
foto: addox.ro

Despărțirile sunt întotdeauna greu de suportat și aduc cu ele multe lacrimi, regrete, amintiri și certuri, mai ales când vin după o relație lungă și intensă. Click! te ajută să treci peste sentimentele de tristețe și îți dă câteva sfaturi după despărțire.

Cel mai greu lucru după o despărțire este să conștientizezi că s-a întâmplat. De cele mai multe ori nu vrei să crezi că v-ați despărțit și, în loc să mergi înainte, riști să rămâi blocată într-un labirint încercând să îți dai seama cine și unde a greșit. Iată niște sfaturi după despărțire ca să accepți faptul că nu mai sunteți împreună și să treci peste nefericitul eveniment.

Sfaturi după despărțire: Nu rămâneți prieteni

Cea mai mare greșeală după ce ați hotărât să nu mai fiți împreună este să rămâneți prieteni. Acesta este doar un semn că nu vrei să renunți la el de tot, iar relația voastră de prietenie nu va fi niciodată una normală. Ia în considerare aceste sfaturi după despărțire și uită definitiv de el. Scoate-l complet din viața ta: nu mai frecventa aceleași locuri în care merge și el, nu mai vorbi despre el cu prietenele tale și încearcă să privești înainte.

Sfaturi după despărțire: Scoate-l din listele de „prieteni” de pe rețelele sociale

Unul dintre cele mai bune sfaturi după despărțire este cel care te îndeamnă să îl ștergi din viața ta și în mediul virtual. Scoate-l din toate listele de „prieteni” de pe rețelele sociale pe care ești înregistrată, iar, dacă este posibil, blochează-ți accesul către profilul lui. Este un lucru normal să fii tentată să îl verifici tot timpul pe internet, să vezi ce mai face și cu cine mai umblă, însă aceste obiceiuri nu te ajută deloc să îl uiți, ci înrăutățesc și mai mult situația.

Sfaturi după despărțire: Scrie-i scrisori triste, dar nu i le trimite niciodată

Se spune că scrisul poate avea efect terapeutic și te poate elibera de tristețe. Unul dintre cele mai inspirate sfaturi după despărțire este descărcarea sentimentelor negative prin scris. Scrie-i multe scrisori în care îi spui de ce îl urăști, de ce îl iubești, de ce îl vrei înapoi, de ce nu îl vrei înapoi și toate celelalte sentimente contradictorii care te încearcă, dar ai mare grijă să nu-i trimiți niciodată vreuna din aceste scrisori. În acest fel îți vei descărca nervii și tristețea, iar la ceva timp după despărțire, când vei citi din nou scrisorile, îți vei mulțumi că nu i-ai spus toate lucruri.

Sfaturi după despărțire: Asumă-ți responsabilitatea pentru greșelile tale

După o despărțire, majoritatea femeilor au tendința să arunce toată vina pe bărbat, însă, de cele mai multe ori, greșelile au fost făcute de ambele tabere. Acceptarea greșelilor este unul dintre cele mai cunoscute sfaturi după despărțire. Recunoaște că ai greșit, dar nu te pedepsi, ci iartă-ți greșelile și încearcă să înveți din ele. În acest fel vei putea trece mai repede peste despărțire, iar în următoarea relație vei ști mai bine ce trebuie să faci și ce trebuie să nu faci.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1