Șase motive excelente sa inchiriezi un copiator pentru afacerea ta

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

V-ati gandit sa inchiriati urmatorul copiator de care aveti nevoie in firma? Intr-adevar aceasta este o alternativa excelenta la cumpararea unui copiator voluminos, performant si foarte scump. De la proiecte pe termen scurt la preturi atractive, serviciile de inchiriere copiatoare sunt o optiune viabila pentru firmele de toate dimensiunile si formele.

De ce sa inchiriezi un copiator?

Iata 6 motive excelente pentru care multe firme ar trebui sa ia in considerare inchirierea unui copiator, a unei imprimante sau multifunctionale. 

1. Nu sunteti pregatit sa luati o decizie pe termen lung

Nimeni nu poate precizice viitorul si poate fi foarte greu sa stiti de ce veti avea nevoie intr-un climat de afaceri in continua schimbare. Prin inchirierea unui copiator, puteti indeplini o nevoie imediata fara a cunoaste natura exacta a cerintelor de copiere sau printare pe termen lung. Acest lucru va ofera o flexibilitate fantastica si un control mai bun asupra bugetului de gestionat. Nu trebuie sa faceti o investitie pe care nu stiti daca o sa v-o puteti permite in viitor. In schimb, inchirierea unui copiator este un lucru practic si pragmatic - o faceti pentru o perioada determinata si cunoasteti mai bine costurile antrenate. 

2. Aveti nevoie de un copiator rapid pentru un eveniment temporar

In functie de specificul activitatii dumneavoastra, se poate ca in calendar sa urmeze un eveniment important pentru care sa aveti nevoie de un volum mai mare de printare sau copiere. De exemplu, inchirierea unui copiator fiabil pentru conventii, seminarii sau evenimente de training va poate ajuta echipa sa tina pasul cu cerintele suplimentare de copiere si imprimare  a tuturor materialelor necesare pentru eveniment. 

3. Descoperiti ca aveti nevoie de extra-printare

In general, acest lucru se poate intampla intr-o anumita perioada sau daca aveti o activitate sezoniera. Indiferent daca este cea mai aglomerata perioada in care trebuie sa pregatiti tot felul de documente fiscale sau pur si simplu aveti nevoie de un volum mai mare de printuri intr-o anumita perioada, cea mai buna solutie este sa inchiriati un copiator. Daca aveti deja unul in firma, dar acesta nu face fata tuturor solicitarilor angajatilor in acea perioada aglomerata, doar suplimentati cu un copiator extra. 

4. Aveti nevoie de un copiator pentru o noua locatie

Daca ati deschis un sediu secundar, un magazin sau un depozit, inchirierea unui copiator va poate ajuta sa faceti ca tranzitia sa fie mai simpla si mai rapida. 

5. Ati vrea sa testati un copiator sau multifunctional cum ar fi Konica Minolta bizhub C227, inainte de a-l cumpara 

Preturile accesibile pentru inchiriere copiatoare simplifica testarea anumitor functii inainte de a va aventura in achizitionarea unui astfel de echipament nou. 

6. Aveti nevoie de flexibilitate bugetara

Achizitionarea unui copiator nu este intotdeauna cea mai buna optiune pentru ca implica o investitie foarte mare. In schimb, inchirierea unui copiator este o alternativa viabila. Dupa ce veti descoperi tarifele de inchiriere pentru un copiator, o sa fiti surprins sa vedeti ca va puteti permite mult mai usor un multifunctional de inalta calitate care sa va ajute sa va optimizati fluxurile de lucru si productivitatea la birou. 

Pentru tarife inchirieri copiatoare si imprimante second hand puteti vizita site-ul ECOPIER.ro.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul