Plantele care se potrivesc în orice locuință! Vor transforma complet locul

Dacă vrei ca locuința ta să fie mai specială, umple-o de natură cu ajutorul câtorva plante care nu au nevoie de o îngrijire specială și care se potrivesc și în apartamentele mai întunecoase. Cu siguranță vor transforma locul și vor aduce un strop de culoare. Iată care sunt plantele potrivite pentru locuințele nu foarte luminoase.

Plantele care se potrivesc în orice locuință

Dracena, această plantă deloc pretențioasă, se poate adapta perfect condițiilor dintr-un apartament. Din acest motiv este și pe lista celor mai prezente plante în locuințele din România și nu numai.

Pe perioada sezonului rece, Dracena se va simți foarte bine chiar și la temperaturi de 12 grade Celsius, iar în timpul verii se descurcă foarte bine cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

Crinul păcii este apreciat pentru frumusețea să, dar și pentru că nu necesită o îngrijire foarte atentă. Trebuie menționat faptul că adoră că în aer să fie un nivel al umidității mai ridicat.

Așadar, dacă ai o locuința în care ai probleme cu umiditatea crescută,  crinul păcii te va ajută foarte mult să o reglezi și să o aduci la un nivel mai jos.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Cel mai drăgălaș cățel din lume s-a stins. Imagini cu Boo, patrupedul care a cucerit internetul

Câinii uriași pot fi tovarăși ideali! Imagini adorabile

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1