Pentru ce suprafete este potrivit un mop electric?

Citeste tot despre: 

Unul dintre cele mai importante si indiscutabile avantaje ale tehnologiei este faptul ca usureaza exponential viata cotidiana. Prin urmare, avand un trai mai comod si (teoretic) mai relaxat, oamenii au mai mult timp.

Daca folosesti tehnologia pentru a trimite e-mailuri, in loc de scrisori si iti comanzi mancare printr-o aplicatie, in loc sa mergi la restaurant sau sa gatesti, atunci de ce sa mai folosesti metodele invechite pentru a-ti ingriji locuinta?

Mai rapid, mai eficient si mai simplu de utilizat, un mop electric poate deveni ajutorul tau de nadejde atunci cand faci curat. Afla care sunt avantajele unui astfel de aparat si ce suprafete sunt potrivite pentru folosirea sa!

Usor de folosit

Spre deosebire de folosirea unui mop clasic, unul electric este de zeci de ori mai practic! Poti uita de umplerea galetilor cu apa, de produsele chimice de curatat suprafetele, de schimbarea apei murdare cu una curata si de perioadele de timp in care nu trebuie sa calci prin camera pentru a nu “lasa urme”. Tot ce trebuie sa faci atunci cand folosesti un dispozitiv modern de igienizat podelele este sa pui apa in cuva speciala si sa conectezi mopul la o sursa de curent electric. Si acum, la treaba!

Eficienta sporita

Un mop electric prezinta o serie de beneficii care il diferentiaza de mopul traditional. Poate cel mai important avantaj este cel care vizeaza calitatea procesului de curatenie. Imagineaza-ti: nu mai trebuie sa folosesti alte produse care contin substante toxice, ci numai puterea incredibila a aburului.

Un mop electric nu doar curata, ci sterilizeaza podelele, inlaturand bacteriile, praful, acarienii si alti alergeni. Scapa chiar si de cele mai marunte urme de murdarie si lasa in urma ta numai stralucire si curatenie!

Potrivit pentru casele cu “mici exploratori”

Toata lumea stie cat de curiosi sunt copiii, in special atunci cand sunt mici si doresc sa exploreze lumea. Uneori, este o misiune imposibila sa reusesti sa ii convingi sa stea intr-un singur loc. Acelasi lucru este valabil si pentru prietenii necuvantatori. Un device de curatat cu aburi este exact ceea ce iti trebuie pentru a putea tine pasul cu dezordinea constanta provocata de cei mici. In plus, nu va mai fi nevoie sa astepti ca podelele sa se usuce, deoarece aburul se evapora aproape instant!

Pe ce suprafete sa NU folosesti un mop electric?

Desi aproape oricine isi doreste sa foloseasca un instrument de curatenie care sa isi faca treaba cat ai clipi, din pacate, nu toate suprafetele pot tine piept acestui dispozitiv. Pentru a nu deteriora podeaua, evita sa folosesti un mop cu aburi pe orice material care nu este compatibil cu apa fierbinte.

Exista o serie de tipuri de parchet care se umfla, deterioreaza sau strica in momentul in care interactioneaza cu aburul aflat la o temperatura inalta. Daca nu stii ce fel de parchet ai in casa, cel mai sigur este sa ceri parerea unui specialist. Totodata, evita sa folosesti un astfel de dispozitiv pentru curatarea peretilor si a obiectelor din ceramica (toaleta, chiuveta) care au o temperatura scazuta.

Prin urmare, ce mai astepti? Dupa ce folosesti un mop electric, ai atat de mult timp liber incat poti face orice doresti!

 

Loading...