ONLY FOR MAN: TOP-5 parfumuri pentru o toamnă aromată

click.ro_2.jpg

Foto: Pixabay

“ Parfumul este considerat un accesoriu extraordinar de important pentru că le spune oamenilor ceea ce ești, arătându-le propria ta viziune despre lume. Chandler Burr. “

click.ro_1.jpg

Foto: Pixabay

 

Ce poate înnebuni o femeie, înainte de toate? Parfumul bărbatului de care îi place! Amprenta olfactivă este cu siguranță o armă de seducție invincibilă, motiv pentru care alegerea corectă a parfumului este atât de importantă. 

Intens, dar nu deranjant, rezistent, dar nu sufocant, important și potrivit personalității celui care îl poartă. Sunt doar câteva caracteristici pe care trebuie să le dețină un parfum bun. Cu miros de fructe coapte, condimente calde, maturate în butoaie de vin de stejar, lemn de pădure și produse din piele - o recoltă aromată, a cărei bogăție este un păcat de a nu fi folosite acum. Împreună cu magazinul online MAKEUP https://makeup.ro/categorys/3/ am pregătit un top al celor mai sofisticate și potrivite parfumuri pentru sezonul rece și ploios al toamnei.   

Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely

Lichidul parfumat de culoare caramel, asemănător cu lichiorul de migdale, nu va lăsa indiferent un bărbat care iubește compozițiile orientale bogate. Inhalând note de marțipan dulce în combinație cu aromele lemnoase din plante, în imaginație apare un peisaj forestier cu o casă mare și confortabilă, pe veranda căreia este plăcut să bei o ceașcă de cafea cu amaretto. Un amestec de nuanțe de scorțișoară, ardei roz, vanilie, tutun și o coardă de piele de căprioară învelește corpul cu o senzație fizică de căldură și confort, completând armonios puloverele tricotate și malete cu gât. 

Franck Boclet Velvet

Franck Boclet Velvet - un parfum unisex care se dezvăluie la fel de interesant atât de pielea masculină cât și pe cea feminină. Sticla luxoasă de fildeș este parfumul final din colecția Ivory, pe care Boclet i-a dedicat-o iubitei sale soții, Solenn. Acesta simbolizează dragoste matură, confort familial și încrederea. Senzația de curățenie și confort pe care le simțim atunci când purtăm un halat de baie pufos după un duș, atingeri senzuale ale unei persoane dragi - astfel de imagini apar în minte atunci când faci cunoștință cu parfumul dat. Această catifelare este oferită de notele blânde ale coajei delicate de piersici. Portocala, bergamota și smochinele amintesc de aroma magiunurilor dulci și a produselor de patiserie de casă, iar aroma însorită a prunelor încălzește cu amintiri ale verii trecute. Trena lemnoasă cu nuanțe de flori și miere oferă întregii compoziții o nobilime aristocratică

click.ro_2.jpg

Foto: Pixabay

Lancome Maison Lancome Patchouli Aromatique

Lancome Maison Lancome Patchouli Aromatique - o bună dovadă că covorul tomnatic format din frunzele căzute nu este un motiv de tristețe și apatie. Notele de patchouli și vetiver te învăluie cu prospețimea solului de după ploaie, iar nuanțele dulci de ciocolată și rășini oferă căldură și confortabilitate. Aroma de lavandă afumată a salviei învelește proprietarul cu un sentiment de pace și liniște. 

Paco Rabanne Pure XS Night

Paco Rabanne Pure XS Night - o combinație tulburătoare de senzualitate și mister pentru bărbații carismatici care fluentă în arta seducției. Notele de vârf formate din ghimbir iute și notele ierboase de ginseng creează un sentiment picant de intrigă, iar un trio de vanilie, cacao și scorțișoară reprezintă începutul întunecat și provocator al personalității masculine, în timp ce aroma amară a tămâiei și a caramelei vâscoase - o combinație de contrast și profundă, care înflorește dorința de a rupe tabu-ul. 

Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend

Ralph Lauren Polo Blue Blend Gold - este atât un parfum proaspăt, cât și dulce, în care se păstrează cele mai strălucitoare ale tale amintiri de vară! Energizează datorită unui cocktail format din pulpă suculentă de citrice, ardei iute, măr crocant, pepene galben și ghimbir. Cardamonul și eucaliptul de lămâie, levănțica și salvia calmează coardele afumate ale ierburilor, iar notele lemnoase creează un fleur misterios și tainic.

click.ro_3.jpg

Foto: Pixabay
Loading...