Mulți designeri florali și organizatori de evenimente se orientează către florile și plantele criogenate sau uscate în 2021

Citeste tot despre: 

Industria florilor de criogenate începe să prindă rădăcini și în România, pe măsură ce specialiștii în aranjamente florale și organizatorii de evenimente au început să descopere numeroasele beneficii oferite de aceste plante naturale, care sunt prietenoase cu mediul, dar care, fără să fie îngrijite, își păstrează aspectul neschimbat vreme de ani de zile.

“Am înregistrat o creștere substanțială a comenzilor în prima parte a anului 2021, în comparație cu anii precedenți. Florile criogenate sunt mai în vogă ca niciodată, deoarece oamenii au descoperit că sunt rentabile, pe lângă faptul că sunt frumoase și rezistente”, a spus Romulus Dică, fondator Crio Flowers – unul dintre cele mai mari depozite de flori și plante criogenate sau uscate din România, care se poate lăuda cu un stoc de peste 2.000 de produs, fiind unic importator al gamei de produse premium ale prestigiosul brand Rose Amor.

 

Plantele și florile criogenate reprezintă o alegere optimă atunci când vine vorba de crearea aranjamentelor florale originale, destinate în principal spațiilor HoReCa, deoarece plantele sunt eco-friendly, flexibile și au un aspect inedit.

Conceptul inedit a luat naștere din pasiunea pentru trandafiri. Selecția celor de la Crio Flowers este 100% naturală: exemplarele criogenate atrag imediat atenția, în special prin prisma culorilor inedite pe care le propun (albastru, negru, roșu, multicolor etc.), dar sunt apreciate și pentru lunga durată de viață, de până la 5 ani. Dar fenomenul nu se oprește aici, pentru că varietatea de tipuri de flori criogenate existente este suficient de vastă pentru a-i provoca chiar și pe cei mai experimentați designeri florali să-și lărgească orizontul.

Florile criogenate sunt în trendurile de aranjamente florale din 2021

Designul floral cu flori criogenate a devenit un trend anul acesta, deoarece oferă o serie de avantaje imbatabile. În primul rând, aceste flori pot rezista până la un număr de ani, în comparație cu termenul de doar câteva zile al florilor proaspete, ceea ce le face să fie rentabile pe termen mediu și lung.

Pe lângă asta, florile criogenate ne oferă posibilitatea să ne bucurăm de plante în spații închise, întrucât nu necesită lumină solară pentru a-și păstra aspectul, așa că nu necesită îngrijire și nici stocarea lor nu reprezintă un inconvenient.

Datorită avantajelor inedite pe care le oferă, plantele și florile criogenate sunt folosite cu succes pentru a realiza tot felul de aranjamente florale, de la coșulețele de cadou și până la compoziții complexe, bazate pe plante exotice, dar și pentru crearea decorațiunilor de nuntă și inclusiv a buchetelor de mireasă – care vor putea fi folosite și pentru mai multe sesiuni de Trash de dress.

Florile criogenate sunt destinate și uzului personal, întrucât reprezintă o variantă inedită de cadou pentru persoana iubită, dar și pentru a aduce un plus de culoare oricărei încăperi, în orice anotimp, fie că este vorba de o locuință sau de biroul de la serviciu. Pentru un plus de inspirație, puteți accesa pagina de Facebook Crio Flowers.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1