Masinile de gatit, echipamente care nu trebuie sa lipseasca din bucatariile profesionale

Citeste tot despre: 

Desi geniul chefilor nu trebuie sub nicio forma subestimat, iar aportul lor se va dovedi intotdeauna decisiv atunci cand vine vorba despre calitatea preparatelor servite in restaurantul in care lucreaza, de multe ori activitatea in bucatariile profesionale este una de rutina.

Mai precis, nu intotdeauna clientii comanda feluri de mancare unice, care sa puna la incercare creativitatea bucatarilor in materie de tehnici de gatit si plating, ci, de cele mai multe ori, acestia merg la sigur, alegand variante din meniu pe care le-au mai incercat si care le vor potoli foamea, prin portii generoase.

In conditiile date, in multe cazuri, activitatea in bucatarii profesionale este una de rutina, in care trebuie pregatite zeci de farfurii in acelasi timp. Prin urmare, este nevoie de automatizari in spatele usilor inchise ale localului pe care il conduceti sau administrati, mai precis de masini de gatit care sa ii ajute pe chefi sa obtina rezultate excelente intr-un timp scurt.

Aceste echipamente HoReCa garanteaza atat calitatea preparatelor, cat si promptitudine in servirea comenzilor catre clienti. Astfel, nu numai ca ii veti surprinde placut pe acestia, prin timpul scurt de pregatire a mesei, ci gustul mancarii le va ramane intiparit in minte pentru o perioada indelungata.

Furnizorul Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie zeci de modele de masini de gatit, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Astfel, acestea au garantia calitatii, a fiabilitatii si a unei durate indelungate de viata si, de asemenea, genereaza un consum relativ redus de energie electrica, prin comparatie cu productivitatea lor. Mai mult decat atat, ele sunt insotite de garantii indelungate si de facilitati precum montaj, piese de schimb si manopera incluse in pret.

Iata, in continuare, doar cateva exemple de astfel de echipamente pentru bucatarii profesionale de la Fresco:

Masina de gatit cu 2 arzatoare – pret 1.776 de lei

Alimentare: gaz / Linia: 600 / Dimensiuni: 30x60x28 de centimetri / Greutate: 15 kilograme / kW gaz: 6,1;

Masina de gatit cu 2 arzatoare + cuptor – pret 5.841 de lei (redus de la 7.698 de lei)

Alimentare: gaz / Linia: 700 / Cu inductie si vitroceramica / Structura din inox si picioare reglabile pe inaltime / Putere arzatoare: 2x3,7 kW + 2x5,5 kW / Putere cuptor: 5 kW / Dimensiuni: 40x70x85 de centimetri / Greutate: 95 de kilograme / kW gaz: 23,4;

Masina de gatit cu 4 arzatoare + cuptor – pret 8.633 de lei

Alimentare: gaz / Linia: 900 / Cuptor GN 2/1 / Cu aprindere piezoelectrica / Cuptor cu valva de reglare a temperaturii (50-300 de grade Celsius) / Putere arzatoare: 2x7,5 kW + 2x5,5 kW / Putere cuptor: 8 kW / Dimensiuni: 80x90x87 de centimetri / Greutate: 140 de kilograme;

Masina de gatit cu 6 arzatoare + dulap inchis – pret 15.844 de lei

Alimentare: gaz / Linia: 900 / Structura din inox si suport dulap inchis (element extrem de util in bucatariile profesionale) / Putere arzatoare: 2x16 kW + 4x6 kW / Dimensiuni: 120x90x87 de centimetri / Greutate: 181 de kilograme / kW gaz: 56.

Loading...