Manualele în format fizic și digital – o necesitate la îndemâna oricui

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un nou an școlar se apropie cu pași repezi, iar elevii au nevoie, ca de obicei, de manuale școlare.

Utilitatea manualelor școlare în pregătirea școlarilor

Manualul este cel mai important instrument de predare din școli, fiind totodată un ghid structurat care vine în ajutorul elevilor, ajutându-i la o mai bună organizare a modului de învățare. Unitățile didactice sunt dispuse pe capitole, subcapitole și grupuri de lecții, astfel încât materia să poată fi mai ușor de parcurs.

Manualele reprezintă în învățământ atât cheia activităților școlare, cât și o mare parte a educației. Acestea sunt necesare elevilor atât în timpul orelor de la școală, cât și acasă, pentru rezolvarea temelor și aprofundarea celor învățate la ore.

Chiar dacă în primii 10 ani de studii elevii primesc manualele de la școală, de multe ori pe lângă cele obligatorii, pentru o bună derulare a activităților școlare, este nevoie și de unele în plus.

Deși de-a lungul timpului au apărut diverse metode adiacente de studiu, atât în mediul online, cât și offline, eficiența manualelor rămâne până în prezent de necontestat. Oferind copiilor un manual școlar potrivit, se asigură cultivarea, cât și susținerea educațională a acestora.

În librăriile online se regăsesc numeroase titluri pentru școlari, de la manuale scolare, culegeri, până la cărți de specialitate, de pregătire pentru examene de limbi străine, examene pentru competențe informatice, cât și examene de parcurgere a ciclurilor de învățământ, cum ar fi examenul de capacitate, tezele cu subiect unic, simulările și bacalaureatul.

Achiziționând manualele din librăriile online, le poți completa cu diverse culegeri potrivite aceleași materii. Mai mult decât atât, pe lângă manualele școlare, în librăriile online se găsesc cu ușurință și numeroase materiale de pregătire profesională pentru adulți, în vederea dezvoltării personale, cât și pentru profesori, pentru a putea fi mereu pregătiți și a putea transmite informații cât mai actuale și calitative pentru școlari.

De ce să optezi pentru achiziția online de manuale?

Alegând să achiziționezi din mediul online manualele de care are nevoie copilul, ai parte de o serie de avantaje, cum ar fi:

  • Reduci timpul petrecut în librării căutând manualele de interes. Fiecare început de an școlar vine cu un necesar de manuale de achiziționat, iar de multe ori nu se găsesc toate într-o singură librărie, fiind necesare multiple vizite.
  • Eviți situațiile în care stocul în librăriile fizice este unul critic și ești trecut pe o listă de așteptare.
  • Manualele sunt livrate direct la locuință sau, de ce nu, chiar la școala la care învață copilul tău, într-un timp scurt, de cele mai multe ori de până la 3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitate. În cazul profesorilor vorbim de un și mai mare avantaj, întrucât manualele sunt livrate direct la unitățile de învățământ, unde pot fi predate copiilor.
  • Ai parte de o selecție bogată de prduse din care poți alege, iar în cazul în care un manual nu este disponibil de la o anumită editură, ai posibilitatea să alegi ceva în locul acestuia, pe baza acelorași informații. În acest fel, este posibilă și studierea după manuale diferite, tipărite de edituri diferite, în cadrul aceleiași ore. Stocurile numeroase pot suplimenta cu ușurință acolo unde este nevoie, întrucât programa de la care se pornește este aceeași.
  • Beneficiezi de oferte speciale, iar la anumite praguri de cumpărături poți beneficia și de transport gratuit. Abonându-te la newsletter-ul librăriei, poți fi mereu la curent cu ofertele speciale la manuale, cât și cu noutățile privind stocurile.
  • Atunci când ai mai mulți școlari în familie, care fac parte din praguri diferite de învățământ, poți achiziționa dintr-un singur loc materialele pentru întreaga programă școlară. Iar în cazul în care ești cadru didactic și dorești să achiziționezi materialele pentru toți elevii, poți beneficia, pe lângă stocul mare de produse, de prețuri reduse și transport gratuit.

Apariția mai multor variante de manuale a fost impetuos necesară, întrucât un manual școlar unic nu reprezintă un etalon. De asemenea, chiar dacă în cadrul unei școli se preferă cărțile de la o anumită editură, profesorii sunt liberi de a alege conținutul educațional pe care să îl predea școlarilor. Librăria Delfin reunește o gamă variată de manuale pentru toate specializările și anii de studiu. De asemenea, oferta este revizuită anual, în vederea respectării programei școlare, conform cu reglementările stabilite de către Ministerul Educației.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5