Iată cea mai inventivă metodă de a desfunda toaleta! VIDEO

toaleta.jpg

toaleta desfundata sfaturi filmulet imagini
Ai toaleta înfundată? Iată ce paşi simpli ai de urmat!
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Ai toaleta înfundată? Aceasta este, cu siguranţă, cea mai simplă metodă de a desfunda toaleta, pe care oricine o poate aplica fără prea mare efort.

Ştim cu toţii că se întâmplă ca, uneori, să nu avem la îndemâna nicio unealtă care să ne ajute sa desfundăm toaleta şi suntem nevoiţi să găsim o soluţie la îndemână. În acest filmuleţ e prezentată o metodă cât se poate de simplă pe care oricine o poate aplica fără prea mare efort. Dar, mai exact, ce putem face atunci când toaleta s-a înfundat şi nu avem o pompă de desfundat? Nimic mai simplu. Apelăm la această metodă foarte simplă.

Toaleta înfundată? Iată ce ai de făcut!

Trebuie să turnăm puţin săpun lichid, detergent lichid sau şampon în apa din toaleta înfundată şi aşteptăm 15 de minute. Ulterior, va mai fi nevoie de o cantitate de apă fierbinte, suficientă pentru a umple vasul toaletei. În final se va „trage apa”, pentru ca mişcarea ei circulară să poată elibera de orice obstacol scurgerea din toaleta ta. Astfel de trucuri pot fi folosite eficient în caz de urgenţă. Deci, nu trebuie să disperăm atunci când sunt astfel de probleme cu toaleta, pentru că există rezolvare chiar şi pentru această operaţiune... deloc plăcută. Demonstraţia din următorul filmuleţ va arăta că această metodă e cu adevărat eficientă.

Uite cum îţi poţi desfunda toaleta foarte simplu!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1