Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea

Citeste tot despre: 

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Cultura chineză deține secretul acestei armonii. Azi vom vorbi despre feng shui pentru baie și cum poți scăpa de energiile negative din ea.

Specialistul Salah Graine a explicat cum aplici cultura feng shui în baia ta. E important să le respecți pe toate! Baia este, în cultura chinezilor, o încăpere care poate influenta decisiv averea, faima sau sănătatea unui om.

Feng Shui pentru baie - energii negative

Baia are o reputație proastă în feng shui. Vine la pachet cu neîncredere și energii negative. Oamenii au considerat această încăpere un loc negativ și de aceea o construiau în afara casei sau cât mai departe de casă.

La unele popoare, acest obicei încă se păstrează. Specialistul Salah Graine susține că în baie se pierd banii și faima. Principiile feng shui spun că nu poți pune o baie în casă. Cu toate astea, oamenii o fac. Indicat ar fi ca, dacă îți ridici o casă, sa nu pui baia aproape de centrul locuinței. Cei care au poziţionat astfel baia pot pierde mulţi bani. Chiar şi sănătatea poate fi afectată grav.

Află pe clickpentrufemei.ro ce ții în baie pentru a spori venitul financiar!

Tehnici feng shui pentru atragerea dragostei

Trucuri feng shui pentru bogăție

Loading...

Citește și

  • E un spaţiu al relaxării, al încărcării cu energie şi al regăsirii cu partenerul tău. Dar poate fi şi o sursă de disconfort, asta dacă laşi la voia întâmplării amenajarea lui într-un mod armonios.

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • reguli feng shui pentru birou

    Dacă biroul a devenit a doua ta casă, este important să lucrezi într-un mediu cât mai armonios şi plăcut. Click! îţi prezintă 8 reguli feng shui pentru birou.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1