Detaliile care contează: 6 lucruri care ar trebui să existe în fiecare cameră de hotel

obiecte_necesare_intr-o_camera_de_hotel.jpg

Sursă foto: Soloviova Liudmyla/ Shutterstock
Citeste tot despre: 

Planificarea unei vacanțe presupune o grămadă de detalii de care să ții cont pentru a nu întâmpina probleme în zilele în care ți-ai propus să te relaxezi, iar alegerea hotelului în care te vei odihni este unul dintre cele mai importante aspecte pe care să le ai în vedere.

Curățenia este, poate, printre principalele preocupări în alegerea unei camere de hotel, însă există multe alte detalii care contează într-un loc de cazare. Este situat în centrul orașului? Zona este una liniștită? Camerele au o priveliște frumoasă? Sunt dotate cu masini de calcat, cu umerașe și uscătoare de păr? Cazarea include sau nu micul dejun? Oferă servicii de curățare a hainelor (nu uita că citirea etichetelor este esențială pentru a le păstra în condiții bune mai mult timp)? Iată câteva întrebări la care ai nevoie de răspunsuri înainte de a alege hotelul în care vei fi cazat.

Cât despre cei care își petrec multe zile din an în camere de hotel, în interes de serviciu sau în vacanțe, sunt câteva lucruri pe care prefera să le găsească în locul în care s-au cazat.

1. Duș cu apă caldă și presiune

După o călătorie lungă, un duș fierbinte cu apă din abundență poate fi cea mai bună soluție pentru a te revigora. Un moment neplăcut este acela când aștepți minute în șir să curgă apă caldă, iar atunci când în sfârșit s-a întâmplat asta, realizezi că presiunea e la minim. Astfel, în loc să te relaxezi, ajungi să te enervezi și să te cerți cu personalul hotelului.

2. Prosoape curate

Să pui mereu în bagaj prosoape pentru că nu ești sigur că vei găsi așa ceva în camera de hotel nu reprezintă nicio plăcere. De aceea, indiferent de tipul hotelului în care te cazezi, printre obiectele pe care ar fi ideal să le găsești în cameră se numără și prosoapele. De asemenea, înlocuirea lor pe parcursul șederii tale acolo este la fel de importantă.

3. Wi-fi

În epoca în care suntem mereu conectați la rețelele sociale, căutăm informații pe site-urile de știri și facem cumpărături în magazinele virtuale, o bună conexiune la internet în camera de hotel în care te-ai cazat este esențială. Cu atât mai mult dacă te afli într-o călătorie de afaceri și ai nevoie de internet pentru a lucra.

4. Aparat de cafea

Chiar dacă micul dejun este inclus în prețul cazării și poți merge la restaurantul hotelului pentru a-ți bea cafeaua, sunt multe persoane care au nevoie de această „licoare magică“ imediat ce se trezesc. De aceea, un aparat de cafea în fiecare cameră ar fi o soluție salvatoare pentru mulți dintre clienții hotelurilor.

5. Apă gratis

E drept că în majoritatea hotelurilor găsești sticle de apă în minibar, dar prețul lor este, de cele mai multe ori, atât de mare încât nu te înduri să cheltui banii pentru ele. Imaginează-ți că ajungi la hotel la miezul nopții, după un zbor lung și toate magazinele sunt închise. Nu ar fi frumos să te poți hidrata fără să te gândești la prețul pe care urmează să-l plătești?

6. Articole de toaletă și uscător de păr

Dacă ești om de afaceri și călătorești foarte mult, camerele de hotel pot deveni a doua ta casă. Fiind mereu în mișcare, ar putea fi complicat să pui în bagaj tot ce ai nevoie pentru o călătorie. De aceea, printre obiectele pe care ar fi bine să le găsești într-o cameră de hotel se numără o periuță de dinți, pastă de dinți, șampon și săpun. Astfel, șederea ta acolo va fi mult mai confortabilă. De asemenea, un alt element care nu ar trebui să lipsească este uscătorul de păr.

 

Pe lângă toate aceste obiecte, este esențial să găsești în camera de hotelul semnul „Do not disturb“, pahare și cât mai multe prize.

Loading...