De Halloween, fii mai îndrăzneaţă în materie de machiaj!

Citeste tot despre: 

Cluburile din toată ţara se întrec în petreceri tematice în seara aceasta şi mâine seară, de Halloween. Dacă participi şi tu şi vrei să te distrezi pe cinste, intră în jocul sărbătorii şi machiază-te corespunzător. Acum, orice este permis, poţi să şochezi, să ieşi din tipare şi să arăţi îngrozitor de... bine la petrecerea de Halloween.

Îmbracă-te în ceva negru, mulat, sexy şi pune mai mult fard pe faţă. Dar nu orice fel de fard. Make-up artistul Florina Mărcuţă, soţia actorului Bebe Cotimanis şi şefă a unei şcoli de machiaj din Bucureşti, spune că negrul, griul, maroul şi roşul sunt nuanţele de bază. Pentru realizarea unui astfel de machiaj, primul pas este aplicarea fondului de ten pe toată faţa, inclusiv pe pleoape, buze, gât şi decolteu. Nuanţa acestuia ar trebui să fie, de această dată, cu 2-3 tonuri mai deschisă, aproape spre alb. Doar aşa sunt „vampiriţele” şi stafiile, nu?! Fardul de obraz va fi acum maro, pământiu. Evită rozul-piersicuţă care dă senzaţia de prospeţime. La ochi, mizează pe negru. Mult negru.

„Dacă la machiajul obişnuit aplicam fard deschis în colţul intern, pentru a da luminozitate privirii, şi accentuam colţul extern, pentru a mări vizual ochii, de această dată renunţăm la fardul deschis. Vom accentua şi colţul intern cu fard închis pentru a da profunzime privirii. Dacă vrei un machiaj sexy, de pisică rea, poţi alungi vizual ochiul cu o linie groasă de creion, în colţul extern”, explică Florina Mărcuţă. Sprâncenele vor fi şi ele mai accentuate şi mai arcuite decât în mod obişnuit. Bineînţeles, tot cu negru. În ceea ce priveşte buzele, conturează-le cu un creion maro închis spre negru, aplică ruj bordeaux pe lateral şi în exterior, iar în interior un roşu aprins.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1