Cum să alegi cadourile potrivite pentru colegii de birou. E-shopul 3gifts te ajută

Citeste tot despre: 

În acest sens nu ar trebui să fie greu să găsești cadoul potrivit, iar cei de la 3gifts te ajută în acest sens. Este acel e-shop de unde poți comanda cadouri utile, potrivite pentru diverse persoane, indiferent de preferințele lor. Pentru colegii de birou nu trebuie să fie dificil să identifici acele cadouri perfecte, pentru că te poți ghida în funcție de ceea ce au nevoie pentru birou. Dacă nu, lucruri ce le-ar putea ușura munca.

Colegii de birou - cadourile ideale

Vezi în continuarea articolului idei de cadouri pentru colegii de birou care te vor inspira cu siguranță. Toate disponibile la 3gifts.ro.

  • Memobox: stickerele și post-it-urile sunt esențiale pentru lucrul la birou pentru că mereu apar documente urgente de trimis, de care angajații trebuie să se ocupe. Mereu este ceva de ținut minte și uneori este imposibil să nu uiți ceva. Motiv pentru care un astfel de carnet cu post-it-uri este esențial pentru oricine lucrează la birou.
  • Cana cu indicator de temperatură: iubitorii de cafea se vor bucura cu siguranță de o astfel de cană care are imprimat indicatorul care arată nivelul combustibilului la o mașină, ce se colorează în roșu atunci când lichidul din cană este fierbinte.
  • Calendarul magnetic: este un cadou cu adevărat util, care aduce și un plus stilistic pentru birou. Are un design neomodernist și inedit.
  • Încărcătorul wireless: unul dintre cele disponibile pe site este cel 5 în 1. Acest încărcător dispune și de suport pentru pixuri, care nu lipsește niciodată de pe un birou, precum și o lampă led integrată. Este poate unul dintre acele obiecte pe care fiecare angajat ar trebui să îl aibă.
  • Aparatul de masaj: sunt mai multe opțiuni disponibile. Acestea pot fi așezate la ceafă sau pe altă parte al corpului și masează zonele dureroase. Este necesar deseori pentru că statul pe scaun ore în șir nu este chiar atât de ușor și durerile de spate sau gât apar negreșit.

Poți să vezi mai multe idei de cadouri pe 3gifts.ro, site-ul lor oficial. Cert este că orice cadou poate schimba ziua unei persoane. Aceste idei sunt ideale pentru momentele în care faceți schimb de cadouri între voi, pentru că vei găsi pentru orice coleg un cadou ideal.

Accesează site-ul și descoperă toată gama de produse, potrivite atât pentru colegi, cât și pentru membrii familiei.

Contact:

 0775.383.323

 office@3gifts.ro

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5